Gorenje RK6202EW – combina frigorifica moderna cu tehnologie FrostLess si clasa A++!

Dotata cu tehnologia FrostLess si mai multe sertare de ultima generatie, combina frigorifica Gorenje RK6202EW este o posibila alegere perfecta pentru orice persoana care isi doreste o racire/congelare eficienta si de foarte buna calitate a alimentelor preferate. Aceasta este disponibila si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de accesibil, remarcandu-se printr-un raport calitate-pret foarte bun din orice punct de vedere.

Tehnologia speciala FrostLess, similara cu sistemul de racire No Frost, asigura eliminarea formarii de gheata si reducerea dezghetarii manuale cu pana la 50% din ambele compartimente ale frigiderului si congelatorului, ceea ce rezulta mai putin efort si timp pentru dezghetare, dar si o economie destul de mare a energiei electrice. Clasa energetica A++ ofera un consum redus de energie electrica, inregistrand asadar un consum energetic de aproximativ 241 kWh.

PROMOȚIE Combina frigorifica Gorenje RK6202EW, 354 l, A++, Alb – verifică preț

Sertarul special Fresh Zone, situat in compartimentul frigiderului, beneficieaza de cea mai scazuta temperatura din frigider, fiind ideal pentru pastrarea proaspata a carnii, pestelui si a tuturor mancarurilor pe care doriti sa le consumati in scurt timp. In timp ce, sertarul CrispZone, cu functia HumidityControl, este unul dintre cele mai mari cutii pentru fructe si legume de pe piata, beneficiind in acelasi timp de o temperatura scazuta si optiunea de ajustare a umiditatii.Gorenje RK6202EW

Combina frigorifica Gorenje RK6202EW beneficieaza de un design modern si foarte atragator pentru a se face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, datorita carcasei elegante de culoare alba si a celor doua usi reversibile cu maner vertical si deschidere standard spre dreapta. Capacitatea generoasa de depozitare este asigurata de volumul net toal mare de pana la 352 de litri, in timp ce frigiderul detine un volum net de 257 de litri iar congelatorului ii revine un volum net de 95 de litri.

Compartimentul frigiderului include patru rafturi din sticla, un suport metalic pentru sticle, un suport pentru oua, un compartiment pentru unt/branzeturi, un sertar special Fresh Zone pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., un compartiment CrispZone pentru fructe si legume, patru  rafturi SimpleSlide amplasate pe usa, dintre care trei pot fi ajustabile pe inaltime, un sistem de dezghetare automat si o iluminare interioara pe LED.

In ceea ce priveste compartimentul congelatorului, acesta beneficieaza la randul sau de trei compartimente, si anume unul pentru congelarea rapida a alimentelor preferate, unul spatios de tip XXL SpaceBox pentru depozitarea produselor voluminoase si unul simplu de dimensiuni normale, un sistem de dezghetare manual si nu in ultimul rand de o capacitate generoasa de congelare de pana la 4,5 kilograme pe zi (24 de ore).

Comentarii

Leave a reply

Review IT