Gorenje SBR1000BE – robot de bucatarie modern cu trei boluri diferite si accesorii utile!

Util si de foarte mare ajutor in orice bucatarie, Gorenje SBR1000BE este un nou model modern si puternic de robot de bucatarie de la producatorul olandez Gorenje, fiind ideal pentru a experimenta noi retete sau a prepara rapid mancarurile dumneavoastra preferate. Disponibil la un pret destul de bun, acesta vine cu un design elegant, un motor AC de 960 W, functie Turbo, trei boluri de marimi diferite si mai multe accesorii din otel inoxidabil pentru procesarea rapida a ingredientelor.

Robotul de bucatarie de la Gorenje se remarca in principal printr-un design modern si foarte atragator, care se potrivi perfect oriunde in bucataria dumneavoastra, datorita carcasei elegante de culoarea inoxului, fabricata din otel inoxidabil, dar si a panoului de control foarte intuitiv si usor de utilizat. In plus, acessta are o greutate neta de maxim 5,9 kilograme si masoara 29 de centimetri pe inaltime, 26,5 centimetri latime si o adancime de 43 de centimetri.

PROMOȚIE Robot de bucatarie SBR1000BE, 2,4 l, 960 W, Inox – verifică preț

Motorul AC (Alternating Current) este un motor electric actionat de un curent alternativ, cu o putere mare de pana la 960 W si nu mai putin de 10 trepte de setare a vitezei ajustabile, care asigura o functionare optima si foarte eficienta pentru o procesare rapida a tuturor ingredientelor, in timp ce functia Turbo ii ofera acestuia un plus de performanta pentru a va bucura de o functionare mult mai buna si de inalta calitate la o viteza ridicata.Gorenje SBR1000BE

Robotul de bucatarie Gorenje SBR1000BE dispune de un blender cu un disc de maruntire fin/grosier si un bol gradat, cu un capac etans si o capacitate generoasa de pana la 2,4 litri, pentru maruntirea tuturor alimentelor necesare la prepararea mancarurilor preferate, un bol pentru amestecarea ingredientelor de 1,5 litri, dar si de un bol gradat. Cu toate acestea, aparatul electrocasnic este compatibil cu orice tip de masina de spalat vase pentru o curatare completa in cel mai scurt timp.

Comentarii

Leave a reply

Review IT