Pachet PROMO masina de spalat , Gorenje W7523, 7 kg, 1200 rpm, afisaj led, 23 de programe + Uscator cu pompa de caldura, Gorenje D7564, afisaj led, 15 programe, consum 1,97 kWh.

Cui ii plac promotiile sa ridice mana sus?

Mie imi plac si de aceea am ales sa discutam azi de un pachet special de la Gorenje, o masina de spalat rufe W7523 si un uscator cu pompa de caldura D7564. Nu puteam omite o astfel de reducere substantiala de 43% din oferta celui mai mare magazin online de electrice si electrocasnice.

Multe persoane considera ca Gorenje este cel mai bun producator de electrocasnice. Asta pentru ca produsele sunt de calitate superioara, mereu indeplinesc cele mai noi standarde ale tehnologiei moderne si nu in ultimul rand pentru designul si ideile inovatoare.

Verifică noul preţ pentru Gorenje W7523 + Gorenje D7564

Masina de spalat Gorenje W7523 si uscatorul D7564 sunt doua aparate albe ce se vor incadra usor in orice baie sau bucatarie bine organizata. Masina de spalat are o capacitate medie, de 7 kg si este suficienta pentru familiile cu un numar de 2-4 membri. Are o viteza de centrifugare de 1200rpm, incarcarea se face prin partea frontala printr-un hublou cu diametru de 34 cm si o deschidere de 180 grade. Afisajul este LCD si va ajuta sa faceti selectiile potrivite, sa vizualizati informatii importante despre ciclurile de spalare si sa o programati sa porneasca dupa un anumit timp.
Gorenje W7523 Gorenje D7564
Am fost foarte uimit sa descopar ca are nu mai putin de 23 de programe. Practic acopera tot ceea ce ati putea spala. Nu va mai fi nevoie sa spalati nimic la mana. Toate programele sunt utile, dar vreau sa amintesc in primul rand despre programele speciale pentru bumbac, lana si sintetice, de programul de clatire intensiva si de spalare manuala, pentru echipamentele sport si centrifugare delicata. Inca un plus: puteti seta temperatura dorita.

Folosind masina de spalat Gorenje W7523 deveniti automat “prietenul naturii”, caci aceasta are un program ECO de 30 de grade si un consum redus de energie. Nu va ingrijorati – facturile la curent nu vor inregistra cresteri exorbitante. Selectand programul consum redus de energie veti fi sigur ca tineti consumul sub control. De fapt, putem spune ca aceasta masina de spalat are un consum de 0.67 kwh in timpul unui program standard. Toate acestea i-au adus recunoasterea obiectiva de calitate A+++, in clasa de eficienta energetica.

Materialele folosite la realizarea acestor echipamente, masina si uscator sunt de foarte buna calitate. Cuva masinii este realizata din carbotech, iar tamburul din inox. Acest lucru reprezinta o garantie ca masina va rezista mai mult in timp indiferent daca o veti folosi intens.

Dimensiunile masinii de spalat sunt de 85 cm latime x 60 cm lungime x 60 cm adancime. Si nu uitati ca vine la pachet promotional cu un uscator profesional cu pompa de caldura, care are afisaj led, cu 15 programe si un consum redus de pana la 1.97kwh.

Daca va plac promotiile, profitati de preturi mici!

Comentarii

Leave a reply

Review IT