Masina de spalat rufe Gorenje W8544NI, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A-40%, Alb – 23 de programe de spalare

Gorenje W8544NI este un model nou nout lansat de catre producatorul Sloven, un producator care aduce pe piata electro din Romania o multime de produse de foarte buna calitate, un producator care stie sa combine pretul real al produsului cu performatele lor, si totusi destul de nepromovat incat sa faca fata vanzarilor de la Arctic sau Whirlpool de pe piata locala.

Nu vreau sa laud produsul prea mult, insa am gasit cu siguranta exact ceea ce cautam, o masina de spalat rufe care vine cu o capacitate mare de incarcare, o multime de programe si un pret accesibil in comaratie cu alte modele ce ofera aceleasi specificatii.

verifica-pret1

Daca este sa ne uitam la design, cu siguranta nu avem ce sa reprosam pentru ca aduce partea frontala cu un capac de deschidere negru si un un display led unde ne sunt afisate toate detaliile de care avem nevoie atunci cand masina este in functiune: timpul ramas pana la terminare, programul selectat si informatiile de autodiagnosticare atunci cand avem defectiuni pe care le putem remedia si singuri daca avem necesarul de cunostinte si daca, consultam manualul incat sa stim toate acestea.

Gorenje W8544NI

Gorenje W8544NI se remarca foarte simplu prin capacitatea mare de incarcare, discutam despre 8 kg de rufe pe care le putem introduce la majoritatea programelor de spalat, de asemenea, trebuie sa mai adaugam si faptul ca viteza de centrifugare este 1400 RPM si clasa de eficienta energetica este A-40%.

Am spus si mai sus ce este un model nou pe care il remarcam la inceputul anului 2016, asa ca aduce pentru dumneavoastra o multime de programe de spalat: Prespalare, Clatire, Inmuiere, Pompa apa, Stoarcere, Program ECO – 30 de grade C, sintetice, delicate si multe altele pe care le putem selecta in cateva secunde, mai mult de atat trebuie sa adaugam faptul ca putem selecta manual si temperatura de spalare, astfel incat sa spalam eficient cu un consum mai redus de energie.

Ca si spcificatii tehnice nu avem cum sa nu remarcam zgomotul la spalare care este de doar 52 db, pe langa acest zgomot trebuie sa remarcam tehnologiile: SensoCARE, Sistemul ECO, StainExpert, toate acestea fiind un plus in eficienta la spalare. Tot la partea tehnica trebuie sa stiti ca masina de spalat rufe Gorenje W8544NI are o greutate de 79 kg, dimensiuni (IxLxA cm):85x60x60 si un tambur din inox ce are un volum de 65 litri.

Un model pe care il recomandam pentru cei care au un buget de aproximativ 1500 lei ( +-100 ).

1 Comment
  1. Reply
    Danny 30 martie 2018 at 5:20

    Dezamagitor. După nici 2 ani si jumatate a cedat placa electronică care este pe motor. Piese nu prea se gasesc in Romania noi, doar sa aveti norocul de a gasi piese sh care nu sunt garantate. NU recomand. Cei de la service-ul Gorenje pe București nici nu vreau sa ma exprim……..

Leave a reply

Review IT