Masina de spalat rufe Hansa AWN610D, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb – pret accesibil

Esti in cautarea unei masini de spalat rufe care sa aibe un pret pe cat se poate de mic si sa-ti ofere rezultate bune la spalare, atunci modelul AWN610D de la Hana este o alegere pe cat se poate de buna, spunem asta pentru ca in momentul scrierii articolului pretul ei este sub 1000 de lei, fiind una din cele mai accesibilie masini de spalat care sa aiba aceste performante.

Hansa AWN610D vine cu o capacitate de incarcare de 6 kg si o viteza de rotatie de 1000 RPM, face parte din clasa de eficienta energetica A+ si aduce o multime de programe de spalare + cateva functii de siguranta care iti va acorda mai multa incredere.

verifica-pret1

Nu vreau sa o laud prea mult, design-ul este unul ok, nu este o masina de spalat rufe super tehnologizata, dar care cu siguranta isi va face treaba in casa oricarei familii, ca tot am spus de design ca este ok, vreau sa precizez faptul ca in partea frontala isi face aparitia un ecran LCD unde ne sunt afisate inforamtiile necesare spalarii, timpul ramas si programul selectat.

Hansa AWN610D

Incarcarea rufelor se face pe partea din fata (frontala) si vreau sa va spun ca, consumul de energie este unul extrem de mic, disutam aici despre un consum intr-un program standard de 1.02 kwh, o eficienta foarte buna la spalare, un consum redus de energie si de apa, clasa A+ isi spune cuvantul in alegerea unei masini de spalat rufe.

Avem o multime de programe de spalare, iar unul din cele mai noi este este programul rapid de 15 min, acesta este capabil sa ne rufele mai putin murdare intr-un timp foarte scurt, un program pe care il recomandam tuturor celor care sunt grabiti in spalarea rufelor.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Pe langa acest program mai putem evidentia un numar de alte 14 programe: bumbac, sintetice, usor de spalat, mix, spalare manuala, sport si multe altele, toate acestea se pot selecta printr-o deplasare a unei rotite care se afla pe partea forntala a masinii de spalat rufe Hansa AWN610D.

Spuneam mai sus ca masina de spalat rufe Hansa AWN610D aduce si cateva functii de siguranta, aici putem face referire la prezenta unui selector de centrifugare, un sistem de dectare al spumei, siguranta impotriva copiilor si functia de programare intarziata.

Ca si detelii tehnice putem evidentia consumul anual de apa 10560 l, Nivel de zgomot la centrifugare dB(A): 77, Nivel de zgomot la spalare dB(A): 58 si volumul tamburului care este de 47 l, greutatea masinii de spalat rufe Hansa AWN610D este de 68.5 kg.

Masina de spalat rufe Hansa AWN610D, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb o regasiti in oferta magazinelor online la un pret scazut. Bneficiaza acum de transport gratuit si ridicarea gratuita a vechiului produs prin porgramul oferti de emag.ro.

Comentarii

Leave a reply

Review IT