Hansa ZIM608EH – masina de spalat eleganta si foarte incapatoare din clasa A++, cu 4 programe de spalare!

Preţ Hansa ZIM608EH

Hansa ZIM608EH este o masina de spalat vase foarte incapatoare si destul de performanta din clasa A++, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie medie (formata din 2-4 persoane) si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret destul de ok pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant din culoare alb, clasa energetica A++, un panou de comanda standard (cu control mecanic), 12 seturi complete de vase, 4 programe prestabilite de spalare, o optiune de programare intarziata, o optiune de incarcare la jumatate, un sistem de protectie anti-inundatii, un sistem de uscare cu aer cald, doua cosuri de vase si nu numai.

Review Hansa ZIM608EH

Design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase independente de la Hansa se va integra perfect in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, dar si de un panou de control mecanic usor de utilizat (cu indicator tip LED pentru sare si agent de clatire). La interior, aceasta este realizata din inox si este alcatuita dintr-un cos superior reglabil pe inaltime, un cos inferior de vase, un cos pentru tacamuri si un compartiment de sare pentru dedurizare a apei. In plus, masina de spalat marca Hansa cantareste aproximativ 37 de kilograme avand dimensiunile normale de 81,5 x 59,6 x 55 centimetri si un nivel redus de zgomot de 47 dB la ciclu complet de spalare (spalare si uscare).

Masina de spalat vase Hansa ZIM608EH este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, respectiv in clasa de eficienta la spalare si uscare A, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 266 kWh/an si de numai 0,93 kW/ciclu de spalare, dar si de un consum anual de apa estimat la 3080 de litri/an si de doar 11 litri/ciclu de spalare. Caracteristicile sale generale includ o optiune de incarcare la jumatate, un numar de 4 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Rapid si Bio/Eco), precum si o capacitate de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare fara a depune aproape deloc efort sau a consuma prea multe resurse la spalare.

Părerea noastră despre produs

Moderna, foarte incapatoare si destul de performanta, masina de spalat vase Hansa ZIM608EH asigura o curatare destul de eficienta si de buna calitate a unei cantitati mari de vase murdare, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de rufe perfect curate si uscate, cu un minim de efort si un consum redus de resurse utilizate la spalare. Acestea fiind spuse, masina de spalat vase marca Hansa reprezinta o solutie ideala si foarte avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat vase economica si foarte incapatoare, cu o clasa buna de eficienta energetica si cateva optiuni/programe utile de spalare, la un pret ok de achizitionare pentru un buget mediu si nu numai.

– Părerea clienţilor –

Este o masina de spalat vase complet echipata pentru utilizarea de zi cu zi. Aceasta este foarte silentioasa la spalare, are un consum redus de resurse la spalare si spala foarte bine orice tip de vas. Per total are un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere.

Am achizitionat-o in urma cu cateva saptamani si pot spune deja ca sunt foarte multumita de ea. Arata destul de bine in bucatarie, nu consuma prea multa apa si energie, iar vasele sunt perfect curate de fiecare data. O recomand cu placere tuturor celor interesati.

Un raport pret/calitate foarte bun cu privire la performantele sale de spalare si pretul sau de achizitionare. Este eleganta si foarte silentioasa, are un consum redus de resurse la spalare si este echipata cu optiunile/programele de spalare necesare in viata de zi cu zi.

O masina de spalat foarte buna pentru orice familie, dupa parerea mea, disponibila la un pret ok de achizitionare. O utilizez aproape zilnic pe programul de spalare rapida si functia de incarcare la jumatate, iar rufele sunt scoase perfect curate intr-o jumatate de ora.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT