REVIEW: Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+ – Simplă, elegantă și iluminare interioară cu LED-uri!

Combina frigorifică Heinner HC-H273WA+

Brandul Heinner este recunoscut în întreaga lume și este căutat în general de cei ce preferă aparatură electrocasnică de cea mai bună calitate. Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+ este ideală pentru familiile cu mai mulți membri, deoarece oferă un volum mare de depozitare. Designul este simplu și elegant, cu carcasa de culoare albă, având amplasat pe partea de sus a ușii frigiderului brandul Heinner. Această combină frigorifică este destul de modernă și poate păstra alimentele în condiții de siguranță.

Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+, 273 l, Clasa A+, H 175,7 cm, Alb

Combina frigorifică Heinner HC-H273WA+ are o capacitate netă totală de 273 de litri, cu volumul net al frigiderului de 205 litri și volumul net al congelatorului de 68 de litri. Făcând parte din clasa de eficiență energetică A+, combina frigorifică asigură un consum redus de energie electrică, aceasta având un consum anual de 310 kw. Sistemul de răcire este clasic, static, cu clasa climatică N-ST și agent de răcire R600a. Fără curent, Heinner HC-H273WA+ oferă o autonomie de 15,8 ore, în tot acest timp păstrând alimentele în deplină siguranță.

Frigiderul a fost creat cu trei rafturi din sticlă termorezistentă, ce pot suporta orice greutate a oalelor cu mâncare și un compartiment pentru legume și fructe, destul de mare și de încăpător. Fructele și legumele rămân proaspete și crocante. Mâncărurile și produsele alimentare brute, cum ar fi carnea sau peștele, își păstrează savoarea și suculența. Sistemul de dezghețare al frigiderului se face automat, fără a fi nevoie de intervenția utilizatorului.

Congelatorul este dotat cu trei compartimente, având o capacitate de congelare de 3 kg de alimente în 24 de ore. Alimentele stocate în sertarele congelatorului ,pot fi păstrate o lungă perioadă de timp. Combina frigorifică funcționează pe baza unui singur compresor, care oferă un nivel de zgomot destul de redus, acesta fiind de 42 dB. Ușile au deschidere standard pe dreapta, sunt reversibile și sunt dotate cu mânere încorporate. La interior, frigiderul prezintă 2 LED-uri pentru iluminare, putând vedea eficient toate produsele depozitate, precum și un termostat reglabil pentru setarea temperaturii.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 205
  • Volum net congelator (l): 68
  • Volum net total (l): 273
  • Clasa energetică: A+
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem de răcire:  Static

Preț Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+

Combina frigorifică Heinner HC-H273WA+ are un raport preț/calitate  foarte bun, deoarece nu deține tehnologii avansate, sistemul de răcire fiind unul simplu. Produsul poate fi cumpărat de la unul dintre magazinele online de specialitate și acum se află la reducere. La cumpărare, vei primi o garanție de 24 de luni, garantând astfel calitatea produsului.

Heinner HC-H273WA+

273 l, Clasa A+, H 175

 Părerea noastră

Combina frigorifică Heinner HC-H273WA+ are un design simplu, de culoare albă, potrivindu-se cu orice tip de mobilier și în orice tip de bucătărie. Această combină frigorifică poate păstra alimentele în siguranță, fără a risca alterarea. Congelatorul poate păstra alimentele depozitate în cele trei sertare, chiar și peste iarnă, în condiții bune, de siguranță. Din punctul nostru de vedere, Heinner HC-H273WA+, este un produs electrocasnic eficient, calitativ și îl recomandă celor care nu dispun de un buget foarte mare.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT