REVIEW: Combina frigorifică Heinner HC-H292A+- Cu sistem de răcire Frost Free și Water Dispenser

Combina frigorifică Heinner HC-H292A+

De bună calitate, cu un design compact și ergonomic, aparatele frigorifice de la Heinner, sunt îmbunătățite cu multiple funcții, pentru a le asigura utilitatea, funcționalitatea, oferind confortabilitate, eficiență și o utilizare cât mai ușoară, ori de câte ori este nevoie.  Combina frigorifică Heinner HC-H292A+ este un astfel de dispozitiv, care pe lângă funcțiile inteligente, i-a mai fost adăugat și un disperser pentru apă, ce te poate răcori în zilele de vară caniculare.

Combina frigorifică Heinner HC-H292A+, 292 l, Frost Free, Water Dispenser, Clasa A+, H 185.5 cm, Alb

Combina frigorifică Heinner HC-H292A+ a fost creată cu sistem de răcire Frost Free, făcând parte din clasa climatică ST cu agent de răcire R600a. Capacitatea netă totală a combinei frigorifice este de 292 de litri. Acest volum, este împărțit între cele două ansamble, frigider + congelator, astfel: volumul net al frigiderului de 219 litri și volumul net al congelatorului de 73 de litri. Deoarece face parte din clasa energetică A+, Heinner HC-H292A+ are un consum destul redus de energie electrică. Consumul mediu anual al acestei combinei frigorifice este de 266 kw. În cazul unei pene de curent, Heinner HC-H292A+, oferă o autonomie de 13,3 ore,  alimentele fiind în deplină siguranță de conservare.

Partea de sus a frigiderului este compusă din trei rafturi din sticlă termorezistentă, durabilă și ușor de întreținut. Pe suprafața acestor rafturi, pot fi amplasate diverse recipiente cu diferite greutăți, alimente în stare proaspătă, mâncare gătită și orice crezi că nu rezită temperaturilor ridicate. Aceasta mai deține și un compartiment pentru legume și fructe, menținând starea proaspătă și naturală a acestora.

Congelatorul, dotat cu un număr de trei compartimente, are o capacitate de congelare de 3,5 kg de alimente în 24 de ore. Alimentele pot fi păstrate o lungă perioadă de timp, fără ca acestea să-și piardă elementele nutritive, iar acest fapt se datorează sistemului de răcire No Frost. Pentru buna sa funcționare, acestei combine frigorifice, i-a fost alocat un singur compresor, care oferă un nivel de zgomot  de doar 43 dB. Ușile cu deschidere standard pe dreapta, sunt reversibile și sunt dotate cu mânere încorporate. Pentru a vedea eficient toate produsele depozitate, acesta a fost dotat cu LED-uri interioare, iar pentru setarea temperaturii i-a fost amplasat un termostat reglabil.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 219
  • Volum net congelator (l): 73
  • Volum net total (l): 292
  • Clasa energetică: A+
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem de răcire: Frost Free
  • Funcții și tehnologii: Disperser apă

Preț Combina frigorifică Heinner HC-H292A+

Combina frigorifică Heinner HC-H292A+ are un raport preț/calitate destul de bun, deoarece aceasta este dotată cu disperser pentru apă și tehnologia Frost Free pentru răcire. În prezent produsul beneficiază de reducere și poate fi cumpărat de pe platforma unuia dintre cele mai mari magazine online. Heinner HC-H292A+ beneficiază de o garanție de 36 de luni cu posibilitatea de extindere contra cost.

Heinner HC-H292A+

292 l, Frost Free, Water Dispenser

 Părerea noastră

Combina frigorifică Heinner HC-H292A+ are un design modern, destul de simplu, dar totuși elegant, de culoare albă. Disperserul amplasat pe ușa frigiderului, este foarte util, mai ales pe timpul verii, când afară este foarte cald și dorești să bei ceva rece. Această combină frigorifică aparține unui producător de renume, calitatea lui fiind incontestabilă. Heinner HC-H292A+ poate păstra produsele alimentare în deplină siguranță, fără a risca alterarea. Un produs bun!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT