REVIEW: Heinner VMGE003 – Toaletează iarba perfect!

Preț Heinner VMGE003

Dacă ești destul de norocos să ai o casă la curte, atunci probabil că ai și un spațiu gazonat. În acest caz, ar trebui să iei în considerare cumpărarea unei mașini de tuns iarba. Aceasta va simplifica îngrijirea gazonului, tunzându-l perfect la aceeași dimensiune. De fapt, cuvântul coasă este adesea înțeles ca fiind un instrument pentru tăierea ierbii. Deși în aparență așa pare, totuși mașina de tuns iarbă este un instrument electric proiectat pentru cosirea ierbii, care reduce forța fizică și timpul. Principalii parametri de selectare ai unei mașini de tuns gazonul, sunt următorii: puterea motorului, lățimea benzii de cosit, înălțimea. Un astfel de instrument este mașina electrică de tuns gazonul Heinner VMGE003, care nu costă foarte mult și acum vine cu o reducere de care tu poți beneficia.

Masina electrica de tuns gazonul Heinner VMGE003, 1600 W, 3200 RPM, 40 cm

Heinner VMGE003, 1600 W, 3200 RPM, 40 cm

Review Heinner VMGE003

Heinner VMGE003 este o mașină de tuns gazonul, cu tip de alimentare electrică, având sursa de alimentare la rețeaua electrică. Aceasta este destinată suprafețelor mici de lucru, deoarece lama metalică pentru tăiere, are o lățime de 400 mm. Puterea mașinii de tuns gazonul este de 1600 de wați, având o viteză maximă de 3200 rotații pe minut. Înălțimea minimă de tăiere este de 25 mm iar cea maximă de 65 mm. Coșul colector este realizat din material plastic și are o capacitate de 40 de litri. Greutatea mașinii de tuns gazonul  este de 9 kg, putând fi manipulată ușor pe suprafața ierbii, cu ajutorul celor 4 roți și a mânerului ajustabil pe înălțime.  Nivelul de presiune acustică al mașinii de tuns gazon Heinner VMGE003 este de 3 dB, iar nivelul de putere acustică fiind de 96 dB.

Mașina de tăiat gazonul Heinner VMGE003 poate fi folosită la tunderea ierbii din grădină și de pe suprafețele plane din curte, neputând fi folosită înafara curții ,deoarece este dependentă de cablul de alimentare de la rețeaua de curent electric.  Colectarea ierbii se face în coșul din plastic care are capacitatea de 40 de litri. Acesta este suficient de mare pentru o trecere peste o suprafață nu foarte mare. Heinner VMGE003 reprezintă o soluție de lungă durată pentru toți cei ce au nevoie de un ajutor în gospodărie. Dacă te gândești că greutatea de 9 kg te-ar putea obosi, ar trebui să realizezi că în timpul lucrului aceasta merge singură, tu doar trebuind să o manipulezi din mânerul puternic și rezistent.

Mașina de tuns iarba Heinner VMGE003 are un design destul de plăcut, realizată în două culori, negru și verde. Forma sa geometrică, dreptunghiulară o face să fie ușor de manevrat. Coșul colector, care este realizat din material plastic, este de culoare neagră și se află amplasat la spatele mașinii.

Părerea noastră despre produs

Mașina de tuns gazonul Heinner VMGE003 este destul de puternică pentru a oferi ajutorul la tunderea ierbii din curtea casei. Aceasta nu este destinată cosirii ierbii suprafețelor mari din parcuri, ci este destinată suprafețelor mici din curți și grădini. Alimentare făcându-se la curentul electric, mașina de tuns gazonul devine dependentă de cablul electric, care trebuie cuplat la o sursă de curent din casă. Avantajul acestei mașini de tuns gazonul, este faptul că reduce timpul de lucru și forța fizică. După tundere, gazonul va arată perfect uniform, firele de iarbă fiind tunse toate la aceeași dimensiune.

Heinner VMGE003

1600 W, 3200 RPM, 40 cm

– Părerea clienților –

Mașina de tuns gazonul Heinner VMGE003 este realizată de un producător recunoscut pentru produsele sale de calitate. Acest lucru m-a ajutat foarte mult în alegea cumpărării sale. Puterea de lucru a mașinii este de 1600 de wați, fiind suficientă pentru cosirea ierbii în mediul casnic. Nivelul maxim de rotații al acesteia este de 3200 de rotații pe minut, ceea ce înseamnă că iarba este tunsă într-un timp relativ scurt. Heinner VMGE003 este o mașină de tuns gazonul foarte bună.

Cu mașina de tuns gazonul Heinner VMGE003, iarba din curtea mea arată foarte estetic. După ce am cumpărat dispozitivul l-am testat și am constatat că are o funcționalitate foarte bună. Este ușor de transportat și de manevrat, deoarece este dotată cu patru roți care se mișcă ușor și cu un mâner stabil pe care pot să-l manevrez ușor.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT