REVIEW: Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS)- Cu design din sticlă argintie și tehnologia No Frost!

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GS)

Fondatorul Hitachi a contribuit și contribuie în continuare la dezvoltarea tehnologiei superioare pentru societate, aducând pe piață produse noi, funcționale și de mare calitate. Misiunea Hitachi este de a oferi utilizatorilor produselor electrocasnice, care oferă mai mult confort și o viață mult mai ușoară. Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GS) este una dintre produsele de calitate ale acestui producător, fiind realizată cu tehnologii inovatoare și materiale de înaltă calitate.

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS), 330 L, clasa A++, 219 kWh/an, No Frost, Sticla Argintie

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GS), face parte din clasa de eficiență energetică A++, reprezentând una dintre cele mai bune din punct de vedere al consumului de energie electrică.  Fiind creată cu sistem No Frost, este asigurată o funcționare fiabilă, iar pe pereții  frigiderului cât și ai congelatorului, nu se va depune niciodată stratul de gheață, așa cum se întâmpla cu frigiderele din vremurile nu foarte îndepărtate. Sistemul de decongelare este executat automat fără a fi nevoie de intervenția utilizatorului, prin acționarea manuală. Combina frigorifică a fost creată cu un volum mare pentru depozitare a alimentelor și păstrarea acestora în condiții de siguranță, fiind de 330 de litri.

Frigiderul care a fost realizat cu un volum de 215 litri, este dotat cu rafturi pentru depozitarea preparatelor culinare și a recipientelor cu mâncare,  un sertar pentru legume și fructe, un raft pentru depozitarea sticlelor și un compartiment suplimentar pentru refrigerarea alimentelor perisabile, cum ar fi peștele sau carnea, proaspete. Ușa frigiderului este dotată cu patru suporturi pentru depozitarea sticlelor, a borcanelor și a recipientelor de mici dimensiuni și un suport pentru ouă.

Congelatorul care a fost amplasat în partea de jos, este destul de spațios, oferind trei sertare destul de spațioase, pentru depozitarea alimentelor o lungă perioadă de timp.  Combina frigorifică dotată cu un compresor compact de tip Inverter,  oferă o capacitate de răcire eficientă, având un consum energetic de 219 kw pe an. Cu ajutorul unui microcalculator Eco Thermo Sensor,  pot fi generați curenți de aer cu putere redusă dar eficientă sau cu putere maximă, în funcție de necesități. Deținând sistem de răcire dual, este  permisă răcirea independentă atât pentru frigider cât și pentru congelator.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 330
  • Volum net congelator (l): 115
  • Volum net total (l): 215
  • Clasa energetică: A++
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire:  No Frost
  • Funcții și tehnologii: Eco Thermo Sensor, super-congelare.

Preț Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GS)

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GS) are un raport preț/calitate  bun, deoarece este creată cu materiale de cea mai bună calitate. Dotată cu tehnologii de ultimă generație, aceasta oferă un consum redus de energie electrică.  Acest lucru înseamnă economii substanțiale pentru bugetul familiei. Produsul poate fi cumpărat acum, la reducere, însă stocul este limitat. Dacă te grăbești să prinzi oferta, nu vei regreta.

Hitachi R-BG410PRU6X(GS)

330 L, clasa A++, 219 kWh/an

 Părerea noastră

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GS) are un design care te atrage pur și simplu. Creat pe partea din față cu un material din sticlă argintie, produsul arată senzațional. Acest material este rezistent la zgârieturi, nu lasă urme pe suprafața sa, iar bucătăriei îi va da o notă de pură eleganță. Produsul este dotat cu funcții speciale precum cea de congelare rapidă, oferă posibilitatea de a influența curenții de aer care au rolul de răcire și se poate depozita o cantitate mare de alimente în el.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT