Horizon 24HL7111H – televizor HD inteligent cu diagonala de 24 inch si sistem audio de 20 W!

 Preţ Horizon 24HL7111H

Astazi va prezentam un alt Smart TV de buget din noua gama de televizoare 2017 a celor de la Horizon, mai exact vorbim despre modelul Horizon 24HL7111H, un nou televizor LED inteligent cu diagonala de 61 centimetri, rezolutia HD Ready, sistem audio Nicam de maxim 5 W si functii Smart de generatie noua. Noul Smart TV de la Horizon se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine/sunet/inteligenta, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o bucatarie moderna, camera copiilor si oricare alta incapere limitata.

 Review Horizon 24HL7111H

Pe partea de aspect, design-ul modern si elegant al noului Smart TV din gama 2017 de la Horizon se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra, beneficiind de o carcasa subtire de culoare alba, o rama ingusta a ecranului televizorului si un suport standard integrat. In plus, noul televizor LED Smart marca Horizon este compatibil cu suportul standard de perete VESA 7,5 x 7,5 centimetri pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile de 37,3 x 55,4 x 6,1 centimetri si o greutate de 4,7 kilograme, iar consumul de energie al televizoruui este de numai 19 W in timpul functionarii sale.

Diagonala limitata de 61 centimetri (24 inch) a noului televizor LED inteligent de la Horizon este ideala pentru o bucatarie moderna, camera copiilor sau pentru oricare alta incapere, in timp ce acesta suporta rezolutia HD Ready (1366 x 768 pixeli) pentru a va bucura de o imagine clara si de inalta definitie, la un unghi larg de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem audio Nicam de maxim 5 W, cu tehnologiile avansate de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va reda un sunet captivant si destul de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si cu nivelul volumului aproape la maxim.

Noul televizor LED Smart Horizon 24HL7111H, cu functia inteligenta si retea WiFi/LAN inclus, va ofera o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online si de un acces intuitiv la mai multe aplicatii de internet (Netflix, YouTube, Flickr, Opera, Facebook, Twitter, AccuWeather, Skype si Opera TV Store). In plus, noul Smart TV de la Horizon include un tuner digital si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC/consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 24HL7111H

61 cm, HD

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile principale ale acesteia, suntem de parere ca noul televizor LED Smart Horizon 24HL7111H va ofera o experienta captivanta de vizionare HD, un sunet clar si destul de puternic, dar si un acces intuitiv la o lume noua de divertisment. Asadar, noul Smart TV de la Horizon este, dupa parerea noastra, o optiune ideala si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui televizor LED de dimensiuni limitate, cu o rezolutie de inalta definitie, un sunet de buna calitate si functii inteligente de ultima generatie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT