Horizon 40HL5300F – televizor LED cu design elegant, ecran FullHD de 40 inch si sunet captivant!

Preţ Horizon 40HL5300F

Horizon 40HL5300F este un nou televizor FullHD LED fara functii Smart de generatie 2017, ideal pentru o camera de apartament sau pentru un dormitor de dimensiuni normale, care a aparut recent si in oferta retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale de imagine/sunet. Acesta vine cu un design subtire si foarte elegant de culoare negru, un ecran LED de 102 centimetri (cu rezolutia FullHD de 1080p, o luminozitate de 250 cd/mp si tehnologia Clear Motion Rate 100Hz), un sistem audio Nicam de 20 W, un tuner digital incorporat, o functie monitor, un player media USB, o intrare VGA pentru PC si altele.

Review Horizon 40HL5300F

Design-ul minimalist si ultra-modern al noului televizor LED din gama 2017 de la Horizon se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului subtire si foarte elegant de culoare negru, a ramei foarte inguste a ecranului televizorului si al suportului modern de culoare gri, integrandu-se perfect in orice tip de decor. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 mm (optional) pentru a il putea monta direct pe perete, avand dimensiunile normale de 58 x 99,5 x 8,5 centimetri si o greutate de aproximativ 11,5 kilograme, iar puterea de consum a televizorului este de 42 W.

Diagonala de 102 centimetri (40 inch) a noului televizor LED marca Horizon este ideala pentru un living sau un dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia FullHD de 1080p pentru a va putea bucura de o experienta vizuala excelenta. Cu un contrast de 1000:1, o luminozitate de 250 cd/mp, o rata de aspect de 16:9 si tehnologia CME 100Hz, ecranul sau plat tip Direct LED poate afisa o imagine FullHD foarte clara si de buna calitate, din aproape orice pozitie de vizionare. In plus, sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 20 W, care poate reda un sunet puternic si captivant, fara a distorsiona aproape deloc sunetul redat.

Televizorul LED Horizon 40HL5300F dispune de un tuner digital incorporat (DVB-T/C), impreuna cu slotul CI+, ambele fiind foarte utile si chiar necesare la receptionarea fara probleme a transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HDTV), fara a mai avea nevoie de un decodor extern, indiferent de distribuitorul dumneavoastra de televiziune prin cablu. In plus, noul televizor LED fara functii Smart din gama 2017 de la Horizon mai include o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau chiar la o consola de gaming, precum si un player media USB pentru a accesa fotografiile si fisierele audio/video preferate de pe dispozitivele USB externe.

Părerea noastră despre produs

Noul televizor LED Horizon 40HL5300F ofera o experienta excelenta de vizualizare FullHD, pe diagonala de 102 centimetri, dar si de un sunet puternic si foarte captivant, cu ajutorul sistemului audio Nicam de 20 W, toate acestea fiind completate de aspectul elegant de culoare negru si de meniul principal usor de utilizat. Astfel ca, noul televizor LED de la Horizon reprezinta o solutie ideala si foarte avantajoasa pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui televizor HD fara functii Smart de generatie actuala, cu un aspect ultra-modern, ecran de foarte buna defintie si un sistem audio de buna calitate, la un pret foarte ok de achizitionare chiar si pentru un buget limitat.

Horizon 40HL5300F

Televizor LED HORIZON 102 cm, Full HD

– Părerea clienţilor –

Este subtire si foarte elegant, are o imagine FullHD foarte clara si este dotat cu un sistem audio de buna fidelitate. Il recomand cu mare incredere persoanelor sau familiilor care vor un produs foarte bun la un pret foarte ok de achizitionare.

L-am cumparat pentru raportul excelent calitate/pret si pot spune ca sunt foarte multumit de achitizia facuta. Il utilizez in mare parte din timp conectat la o consola de jocuri dar si ca pe un simplu TV pentru a urmarii posturile TV in format digital.

Este un televizor FullHD foarte bun si indeajuns de mare, disponibil la un pret foarte ok de achizitionare Arata super bine la exterior, imaginea FullHD si sunetul stereo sunt de buna calitate, iar functionalitatile incluse sunt cele necesare.

Nu am nimic de reprosat. Noul televizor LED Horizon se potriveste perfect in sufragerie, reda o imagine FullHD foarte cala si un sunet stereo la fel de clar, iar acesta vine cu functionalitatile necesare in in ziua de azi. Il recomand cu mare placere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT