Horizon 49HL9710U – televizor 4K inteligent de 49 inch, cu design ultra-slim si sunet captivant!

 Preţ Horizon 49HL9710U

Fie pentru o camera normala de apartament sau pentru o sufragerie/un dormitor destul de incapator, astazi va prezentam modelul Horizon 49HL9710U, un televizor 4K inteligent de 123 centimetri din noua gama 2017 a producatorului Horizon, pe care il recomandam celor care vor sa experiementeze calitatea excelenta 4K. Acesta este disponibil deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile excelente de imagine/sunet/inteligenta ale acestuia, respectiv pentru un buget mediu sau nu foarte mare al celor interesati de noul Smart TV de la Horizon.

 Review Horizon 49HL9710U

Design-ul ultra-modern si super elegant (Ultra Narrow Design) al noului Smart TV de 49 inch din seria HL9710U de la Horizon se va integra perfect in orice tip de decor si va ofera o experienta cu totul aparte, beneficiind de o carcasa ultra-subtire de culoare neagra/argintie, o rama extrem de ingusta a ecranului televizorului si de un suport metalic modern. Noul televizor LED Smart marca Horizon este compatibil cu suportul de perete VESA 20 x 20 cm (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta cantareste aproximativ 13 kilograme si are o grosime de numai 5,5 centimetri (fara suport).

Diagonala mare de 124 centimetri (49 inch) a noului televizor LED inteligent de la Horizon este perfecta pentru un living sau dormitor de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K (2160p) pentru a afisa o imagine extrem de clara si foarte naturala, la un unghi larg de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 20 W, cu tehnologiile de sunet DTS si Dolby Digital Plus, care va reda un sunet puternic si captivant, fara a distorsiona calitatea sunetului redat, completand asadar intreaga experienta de vizualizare a noului televizor LED Smart a producatorului Horizon.

Noul televizor LED Smart Horizon 43HL9710U se bazeaza pe noua platforma Horizon Smart TV, pentru a beneficia de o navigare rapida pe internet (Opera), vizionarea continului online (Netflix & YouTube) si de un acces intuitiv la mai multe aplicatii de internet (Flickr, AccuWeather, Facebook, Twitter si Opera TV Store). Acesta este prevazut cu tunerul digital DVB-T2/C/S2 si slotul de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, functia monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC, laptop sau la consola de gaming, dar si playerul media USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 49HL9710U

123 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele de mai sus, suntem de parere ca noul televizor LED Smart Horizon 49HL9710U poate fi optiunea ideala pentru o camera mare de apartament sau pentru un living/dormitor ceva mai incapator, in timp ce acesta va permite sa va bucurati de o experienta excelenta de vizionare 4K, un sunet captivant si puternic, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, chiar in locuinta voastra.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT