Horizon 50HL5300F – televizor LED cu design elegant, ecran FHD de 50 inch si sunet captivant!

Chiar daca noile televizoare au ajuns sa fie un centru multimedia aproape complet in sufragerie, acestea sunt utilizate de multe ori ca pe un monitor mare la PC/consola de gaming si/sau pentru simplu fapt de a urmarii posturile TV preferate in format digital/HD. Astfel ca, in acest review va vom prezenta pe scurt modelul 50HL5300F de la Horizon, un televizor LED de generatie 2017 cu diagonala de 127 centimetri si rezolutia FullHD de 1080p, pe care il recomandam celor care nu sunt interesati de functii Smart de ultima ora sau celor ce vor o diagonala generoasa fara costuri foarte mari.

Noul televizor LED Horizon 50HL5300F are un aspect modern si foarte eleganta de culoare negru, in timp ce acesta este echipat cu un ecran FHD de foarte buna calitate, un sistem stereo de inalta calitate si nu in ultimul rand cu toate functionalitatile necesare in utilizarea de zi cu zi. Noul LED TV din gama 2017 de la Horizon se regaseste deja in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania si este disponibil la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale principale foarte bune, inclus in pret fiind livrarea gratuita pana la usa si garantia produsului de pana la 3 ani de zile.

 Imagine şi sunet

_____________________________

Diagonala ecranului de 127 centimetri (50 inch) si rezolutia FullHD de 1080p, impreuna cu tehnologia D-LED, va ofera o experienta vizuala foarte buna la redarea transmisiilor TV digitale/HD si la utilizarea functiei de monitor. Cu o luminozitate de 250 cd/mp, un contrast dinamic de 1000:1 si tehnologia CME 100Hz, ecranul sau plat tip Direct LED poate afisa o imagine foarte clara si de inalta calitate, la un unghi de vizionare de pana la 170/160 de grade. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 20 W, care poate reda un sunet puternic si captivant, fara a distorsiona sunetul redat.

 Design Horizon 50HL5300F

_____________________________

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte elegant al noului LED TV de 50 inch din seria HL5300F a celor de la Horizon se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, integrandu-se perfect intr-o camera de apartament sau intr-un dormitor de dimenisuni normale. Acesta beneficiaza de o carcasa eleganta de culoare neagru, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un suport integrat, fiind compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 mm (optional), avand dimensiunile de 69,5 x 113,2 x 8,5 centimetri si o greutate de 18,5 kilograme.

Caracteristici generale/speciale

_____________________________

Noul televizor LED Horizon 50HL5300F vine cu un tuner digital incorporat (DVB-T2/C/S2), impreuna cu un slot de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a mai fi necesar un decodor extern, indiferent de distribuitorul dumneavoastra de televiziune prin cablu. Pe langa toate acestea, noul televizor LED din gama 2017 de la Horizon mai include o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC sau la o consola de gaming, precum si un player media USB pentru a accesa continutul media de pe dispozitivele USB externe.

PRET

_____________________________

Horizon 50HL5300F

Full HD, 127 cm

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Noul televizor LED Horizon 50HL5300F va ofera o experienta captivanta de vizualizare FHD, pe diagonala de 127 centimetri, precum si un sunet puternic si foarte clar in intreaga incapere, cu ajutorul sistemului audio de maxim 20 W, totul frumos impachetat intr-un design elegant de culoare negru. Acestea fiind spuse, noul LED TV de 50 inch din seria HL5300F de la Horizon reprezinta o solutie perfecta pentru cei care sunt in cautarea unui nou televizor FullHD modern de dimensiuni mari, cu un ecran de foarte buna calitate, un sistem audio de buna fidelitate si toate functionalitatile necesare.

 Mai multe poze cu TV-ul

_____________________________

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT