Hotpoint RSSG 603 B EU – masina de spalat compacta si silentioasa din clasa A+++, cu tehnologia Digital Motion!

 Preţ Hotpoint Natis RSSG 603 B EU

Inainte sa incepem sa discutam despre masina de spalat Hotpoint Natis RSSG 603 B EU, precizam faptul ca aceasta se regaseste in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, inclusiv in oferta marelui magazin online eMAG, in cazul in care masina de spalat Hotpoint se potriveste perfect nevoilor voastre. Aceasta este disponibila spre achizitionare la un pret super ok pentru caracteristicile sale foarte bune la spalare, respectiv pentru aproape orice tip de buget, in timp ce magazinul online eMAG va ofera ca beneficii serviciul de livrare standard, deschiderea coletului la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi.

 Review Hotpoint Natis RSSG 603 B EU

Pe partea de aspect, design-ul compact si modern al masinii de spalat rufe frontala de la Hotpoint se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta voastra, printr-o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de comanda electronic (cu un afisaj digital mare) si un hublou transparent de culoare negru (cu o deschidere spre stanga). In plus, masina de spalat Hotpoint cantareste aproximativ 62 de kilograme si masoara 85 de centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de numai 42,5 centimetri, in timp ce aceasta produce un nivel de zgomot de 62 dB la spalare si de maxim 79 dB la centrifugare.

Noul motor Inverter al masinii de spalat Super Silent a fost conceput in special cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru a asigura o silentiozitate desavarsita, chiar si la centrifugare. Tehnologia Digital Motion transforma, din primele minute, detergentul intr-o spuma, cu putere de curatare foarte mare, ceea ce rezulta o performanta superioara de curatare la o temperatura scazuta. Woolmark Platinum Care este certificarea maxima emisa de “The Woolmark Company” pentru masinile de spalat care pot spala chiar si hainele din lana cu eticheta de “numai spalare manuala”.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat Hotpoint Natis RSSG 603 B EU are clasa energetica A+++ si clasa de eficienta la spalare A, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la numai 152 kWh/an si un consum anual de apa estimat la 8400 litri/an. Aceasta dispune de o viteza de centrifugare de maxim 1400 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Antialergic, Lenjerie, Lana, Bumbac, Baby Care, Anti-pete, Matase/Perdele si altele), dar si de o capacitate buna de incarcare de 6 kg de rufe murdare, pentru a obtine rezultate foarte bune la fiecare ciclul de spalare.

Hotpoint Natis RSSG 603 B EU

Digital Motion, Clasa A+++, 6kg

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, masina de spalat Hotpoint Natis RSSG 603 B EU este, dupa parerea noastra, alegerea perfecta pentru familiile sau persoanele care isi doresc o noua masina de spalat silentioasa si economica, cu cateva tehnologii/programe speciale de spalare, la un pret avantajos. Cu toate acestea, masina de spalat Natis de la Hotpoint poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati bune de pana la 6 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate la spalare fara a afecta tesatura lor, a produce mult zgomot sau a consuma multe resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT