HP 15-AF001NQ – laptop elegant cu ecran HD de 15,6 inch si specificatii decente!

Fie pentru acasa sau la birou, laptopul HP 15-AF001NQ este numai bun pentru mediul office sau utilizarea zilnica si divertisment, remarcandu-se printr-un design unic si foarte atragator, display HD de 15,6 inch, specificatii hardware decente si mai multe caracteristici utile, acesta fiind disponibil la un pret foarte accesibil pentru orice buget.

Designul elegant al laptopului accesibil ofera un finisaj atragator de culoare rosie, care va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul acestuia, beneficiind de o carcasa rosie din plastic, o tastatura stil insule de dimensiune normala si un touchpad de mare precizie pentru un control rapid. In plus, acesta are dimensiunile de 25,46 x 38,43 x 2,43 centimetri si o greutate de aproximativ 2,2 kilograme.

PROMOȚIE Laptop HP 15-AF001NQ, AMD Dual-Core, Memorie 8GB, 1TB – verifică preț

Laptopul de la HP dispune de un display Wide ce include o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie High Definition (HD) de maxim 1366 x 768 pixeli, permitand afisarea unor imagini clare si de inalta definitie pentru a va putea bucura de o experienta de vizionare uimitoare, in timp ce tehnologia superioara HP BrightView ofera imagini mult mai bune si culori vii la unghiuri obisnuite de vizibilitate.HP 15-AF001NQ

Bazat pe un chipset de la AMD, laptopul este echipat cu procesorul AMD E1-6015 pentru o putere de calcul decenta din orice punct de vedere, gratie celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de pana la 1,4 GHz, tehnologiile importante de la AMD si placa grafica integrata AMD Radeon R2, suportand o performanta grafica peste masura asteptarilor dumneavoastra.

Memoria RAM DDR3 are o capacitate standard de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, foarte buna in utilizarea normala de zi cu zi, precum navigarea pe internet, redarea continutului multimedia preferat, jocuri online si multe altele, aceasta se pare a fi si memorie maxima de RAM suportata de catre laptop. In ceea ce priveste stocarea, acesta include o unitate HDD ce permite fara probleme atat stocarea sistemului de operare preferat, cat si a tuturor datelor dumneavoastra, datorita capacitatii generoase de stocare de pana la 1 TB.

Cu toate acestea, laptopul HP 15-AF001NQ mai dispune de doua difuzoare stereo integrate pentru redarea unui sunet captivant si destul de puternic, o camera WEB HP TrueVision HD pentru convorbirile online de pe Skype si nu numai, dar si o baterie Li-Ion Polimer de 4 celule, care ofera o autonomie de lucru indelungata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT