HP Stream 11 – laptop ieftin cu design atractiv de culoare albastra si sistem de operare Windows 10!

Daca sunteti in cautarea unui laptop decent si de mici dimensiuni care sa tina pasul cu dumneavoastra, noul laptop HP Stream 11 reprezinta o solutie ideala si extrem de portabila pentru activitatile zilnice de acasa sau de la birou, deoarece acesta nu va va incetini si nici nu va fi costisitor. Noul laptop marca HP este dotat cu un design portabil si atractiv de culoare albastra, ecran HD LED de 11,6 inch, sunet captivant, componente hardware destul de performante, noul sistem de operare Windows 10 Home si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea la un pret accesibil pentru orice buget.

Designul elegant si foarte portabil al noului laptop de la HP va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei atractive de culoare albastra, tastaturii confortabile la utilizare si a touchpad-ului cu suport pentru gesturi multi-atingere, remarcandu-se mai mult ca sigur oriunde il veti lua cu dumneavoastra. In plus, acesta are o greutate de doar 1,18 kilograme si masoara 20,57 centimetri in inaltime, 30 de centimetri pe latime si o grosime de numai 1,84 centimetri, fiind ideal pentru toti cei care isi doresc un acces constant la internet de mare viteza, indiferent de locul unde s-ar afla.

HP Stream 11, Intel Celeron N3050, 2GB DDR3 – profită acum de reducere

Display-ul sau LED dispune de o diagonala redusa de doar 11,6 inch (29,5 cm), precum si de o rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala foarte buna, in timp ce finisajul anti-glare elimina reflexiile nedorite. Pe langa toate acestea, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet DTS Studio Sound, permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat, completand astfel intreaga experienta de utilizare al noului laptop de la HP.HP Stream 11

Laptopul HP Stream 11 este echipat cu noul procesor Intel Celeron N3050, lansat pentru prima data undeva pe la inceputul anului trecut, ceea ce asigura o putere destul de buna de calcul pentru rezolvarea fara probleme a sarcinilor usoare de zi cu zi, de acasa sau de la birou. Noul procesor de la Intel, din familia de procesoare Braswell, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 1,6 GHz, dar care prin tehnologia Intel Turbo Boost ajunge la o frecventa ridicata de pana la 2,16 GHz, precum si procesorul grafic integrat Intel HD Graphics pentru o performanta grafica decena.

Memorie RAM DDR3 include o capacitate standard de 2 GB la frecventa normala de 1600 MHz, destul de suficienta pentru office, web browsing, multimedia si chiar jocuri online, in timp ce unitate eMMC, cu o capacitate decenta de stocare de maxim 32 GB, este ideala pentru salvarea datelor dumneavoastra importante. Cu toate acestea, laptop accesibil si elegant de la HP mai dispune de o camera web HP TrueVision pentru convorbirile online de pe internet, un slot de carduri Micro SD, noul sistem de operare Windows 10 Home, precum si de o baterie Li-Ion de 2 celule pentru o autonomie mare de lucru.

Comentarii

Leave a reply

Review IT