HP Zbook 15 – laptop elegant si performant pentru productivitatea mobila!

Dedicat in special pentru lucrul mobil de acasa sau de la birou, laptopul HP Zbook 15 este caracterizat, de compania americana de IT Hewlett-Packard (HP), ca fiind o statie de lucru mobila care combina perfect stilul elegant, specificatiile hardware foarte bine echilibrate si portabilitatea. Acesta vine in principal cu un design portabil si elegant, ecran Full HD LED de 15,6 inch, sunet destul de bun, componente hardware performante, sistemul de operare Windows 8.1 Pro si multe altele, toate acestea la un pret pe masura.

Display-ul FHD de tip LED-Backlight dispune de o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, la unghiuri destul de largi de vizualizare, pentru a va putea bucura de imagini excelente. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet DTS Studio Sound, permit redarea unui sunet bun si destul de puternic, completand astfel intreaga experienta de utilizare al laptopului marca HP.

PROMOȚIE HP Zbook 15, Intel Core i7, Memorie 4GB, HDD 1TB – verifică preț

Pe partea de hardware, laptopul elegant si performant de la HP este echipat cu procesorul puternic Intel Core i7-4710MQ, din a 4-a generatie de procesoare Haswell, pentru a putea beneficia de o putere mare de calcul pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou. Procesorul Intel Core i7-4710MQ integreaza nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 2,5 GHz, dar care prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost poate ajunge la o frecventa maxima de pana la 3,5 GHz.HP Zbook 15

Memoria RAM DDR3 include o capacitate standard de memorie de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, suficienta pentru multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel acceptabil, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. Unitate clasica HDD, cu o viteza mare de rotatie de 7200 de rotatii pe minut, asigura atat stocarea sistemului de operare Windows 8.1 Pro, cat si salvarea datelor dvs. importante, datorita capacitatii generoase de stocare de maxim 1 TB.

In ceea ce priveste grafica, procesorul puternic de la Intel include procesorul grafic Intel HD Graphics, cu o memorie integrata de maxim 2 GB si o frecventa maxima de pana la 1,15 GHz, care ofera o grafica peste masura asteptarilor dumneavoastra in utilizarea normala de zi cu zi, in timp ce laptopul HP Zbook 15 beneficieaza de placa video dedicata nVIDIA Quadro K610M, cu o memorie de 1 GB, ceea ce asigura o performanta grafica mult mai buna in aproape orice tip de utilizare, chiar si gaming.

Comentarii

Leave a reply

Review IT