Masina de spalat rufe Indesit EWSD 61051 W EU, 1000 rpm, 6 KG, Clasa A+, Alb – raport calitate-pret foarte bun!

Daca recent vorbeam intr-un articol despre masina de spalat rufe Indesit EWSE 51051 W EU care are o capacitate de incarcare de 5 kg, azi ne vom referi la un model putin mai voluminos, EWSD 61051 W EU – care are o capacitate de incarcare ceva mai mare, de 6 kg.

In rest, viteza de centrifugare este la fel de 1000 rpm, iar designul oarecum asemanator. In timp ce Indesit EWSE 51051 W EU dispune de un afisaj LCD mai mare in partea dreapta, modelul EWSD 61051 W EU are un ecran mult mai mic, alaturi de care exista doua butoane de selectie rapida pentru temperatura (de la 20 la 90 de grade) si pentru viteza de centrifugare (de la 400 la 1000 rpm).

verifica-pret1

Indesit EWSD 61051 W EU are un pret putin mai mic in comparatie cu modelul Indesit EWSE 51051 W E si fata de aceasta ii lipseste functia speciala de Sistem Overflow. Oricum daca o capacitate de incarcare de 5 kg vi se pare totusi prea mica pentru volumul de rufe pe care il spalati frecvent, puteti opta pentru varianta de care discutam in acest articol si care permite o incarcatura de 6 kg.

Masina de spalat rufe Indesit EWSD 61051 W EU

In legatura cu capacitatea de incarcare, este bine sa aveti in vedere un sfat pe care vi-l ofera specialistii tehnici si anume ca este mai eficient sa lasati cativa cm liberi in masina atunci cand spalati. Nu umpleti masina complet de rufe murdare. Aerul si apa trebuie sa circule in voie pentru ca la final rufele sa fie bine spalate. Ceea ce vreau sa subliniez este ca in unele cazuri o masina cu o capacitate de incarare mai mare este de preferat.

Mai departe, despre Indesit EWSD 61051 W EU trebuie sa mai adaugam ca face parte din clasa de eficienta energetica A+ si chiar exista un buton Energy Saver direct in meniul superior. Alaturi de acesta se afla butonul Extra Wash pe care il puteti selecta atunci cand doriti sa clatiti mai bine rufele. Apropo de spalare, si acest model are 16 programe, iar daca aveti de spalat materiale din lana sau incaltaminte, trebuie sa stiti ca masina permite cu usurinta acest lucru.

Ca majoritatea masinilor de spalat moderne, Indesit EWSD 61051 W EU vine echipata cu functia de Programare intarziata pe care o puteti utiliza atunci cand vreti sa gasiti rufele gata curate in masina cand va intoarceti acasa.

85 x 59.5 x 42.4 cm sunt dimensiunile masinii Indesit EWSD 61051 W EU in conditiile in care cantareste 60 kg. Are garantie 24 de luni si daca o comandati in aceasta perioada veti beneficia de o super reducere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT