Indesit IWSNE 61253 C – masina de spalat rufe la promotie

De curand mi s-a stricat masina de spalat, asa ca am decis sa caut un nou model pe internet si am dat de Indesit IWSNE 61253 C, o masina de spalat rufe pe care tocmai am achizitionat-o si am ramas placut impresionat de performantele ei dar si de pretul promotional de care am avut parte.

Eu am avut noroc si am avut o reducere de 150 lei, acum fiecare cu norocul lui si o recomand cu placere tuturor ce vor o masina de spalat nu prea complicata, cu o capacitate de incarcare acceptabila si cu un numar de 16 programe numai bune pentru spalat.

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat Indesit IWSNE 61253 C   
De asemenea, vreau sa precizez ca pe langa faptul ca masina de spalat are un pret destul de scazut, putem chiar sa o achizitionam din categoria resigilatelor si pretul produsului va scadea dramatic, oferta resigilatelor se gaseste chiar pe pagina produsului.

Indesit-IWSC51051CECO

Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C vine cu o capacitate de incarcare de 6 KG, are o viteza de centrifugare de 1200 RPM si face parte din clasa de eficienta energetica A+++.

Dupa cum spuneam si mai sus avem o multime de programe de spalare si pot evidentia: extra-clatire, jeans, lana, usor de calcat, sport etc., putem selecta temperatura dorita si putem sa spalam eficient cu un consum redus de apa si cu un consum de energie scazut.

Design-ul este unul placut si ce il face sa fie si mai cool este faptul ca avem in partea frontala un display care ne arata toate informatiile de care avem nevoie, pe centru masinii de spalat se afla butonul unde putem selecta proframele, iar in partea din stanga avem recipientul pentru a adauga detergentul.

Este ideala pentru ca vine si cu functia ECO TIME, aceasta functie se remarca prin faptul ca nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcină completă, această opţiune poate fi folosită ori de câte ori doriţi să spălaţi rapid o sarcină mai mică.

Comentarii

Leave a reply

Review IT