Indesit LI8 FF1O K H – Combina frigorifica cu aspect placut

Wow, ce bine arata! Iata in sfarsit o combina frigorifica ce te atrage numaidecat printr-un design ce iese din tiparele obisnuite: Indesit LI8 FF1O K H, de culoare neagra. Majoritatea frigiderelor sunt albe sau din inox, insa acest model este negru, lucru care il face sa fie extrem de elegant, frumos si foarte placut. Manerele sunt plasate vertical, iar in partea superioara, in exterior exista un afisaj simplu. Inca de la prima vedere acest frigider va iesi cu siguranta in evidenta.

Daca te-ai oprit la aceasta combina frigorifica asa cum am facut si eu, sigur ai vrea sa afli ce caracteristici tehnice are (ce se ascunde sub look-ul sau impresionant) si cum poate sa-ti usureze efectiv viata.

In afara faptului ca este foarte atragatoare din cauza culorii, combina frigorifica Indesit LI8 FF1O K H este incapatoare. Mai exact are un volum net total de 305 litri, ceea ce o recomanda ca fiind o alegere potrivita pentru o familie mica si medie.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Indesit LI8 FF1O K H  

Frigiderul, pe care il vei regasi la indemana in partea de sus, are mai multe rafturi si un compartiment dedicat pentru legume si fructe. Ca si accesorii, veti gasi in pachet un suport special pentru asezarea sticlelor. Pe usa exista de asemenea 3 etajere pe care puteti aseza o varietate de produse si recipiente. Congelatorul, se afla jos, include trei compartimente si are un volum net de 90 litri, fiind la fel de compact dar destul de incapator pentru depozitarea alimentelor inghetate. Puteti congela in el 3 kg in 24 de ore.

Citește și:  REVIEW - Samsung RT38K5435S9/EO

Indesit LI8 FF1O K H

Sigur ca aceasta combina are la baza binecunoscuta tehnologie No Frost (fara inghetare), ceea ce inseamna ca nu veti gasi niciodata gheata pe alimente sau pe marginile rafturilor. Nu va fi niciodata nevoie sa pierdeti timp cu dezghetarea sa.

Indesit LI8 FF1O K H este dotata si cu un sistem care va protejeaza alimentele impotriva bacteriilor. In acest fel, alimentele vor ramane sanatoase si proaspete pentru o perioada mai lunga de timp.

Combina frigorifica Indesit LI8 FF1O K H face parte din clasa climatica SN-N-ST-T si are o autonomie fara energie electrica de 17 ore. Va intrebati deja daca s-ar incadra bine in bucataria dumneavoastra? Iata dimensiunile sale exacte: 189 cm inaltime (este relativ scunda in comparatie cu alte modele) x 60 cm lungime x 68 cm adancime.

Daca doriti sa acordati o nota eleganta si distincta bucatariei dumneavoastra, optati acum pentru frigiderul Indesit LI8 FF1O K H. Pentru a beneficia de 24 de luni garantie si pret redus.

Comentarii

Leave a reply

Review IT