Indesit XI9 T2Y X B H – combina frigorifica eleganta, spatioasa si de ultima generatie!

Dotat cu sistemul unic de racire No Frost si mai multe functii de ultima generatie, combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H este recomandata tuturor celor care vor sa se bucure de o racire/congelare rapida si de cea mai buna calitate a alimentelor sale preferate. Acesta vine cu un design elegant, clasa energetica A++, o capacitate generoasa de depozitare, un dispozitiv inteligent Black Out Sensor, sertare detasabile de tip Freezer Boxes, compartiment special Flexi Use Box si multe altele.

Datorita tehnologiei inovatoare No Frost de la Indesit, ambele compartimente ale combinei frigorifice asigura depozitarea alimentelor in conditii optime, fara amestecarea de mirosuri intre cele doua zone. Astfel, frigiderul garanteaza pana la 70% umiditate, ceea ce permite pastrarea ideala a alimentelor proaspete, chiar si neimpachetate. In timp ce, congelatorul este complet fara gheata, beneficiind asadar de cele mai bune conditii de pastrare a alimentelor proaspete, fara a fi necesara decongelarea acestuia.

PROMOȚIE Indesit XI9 T2Y X B H, No Frost, 369 l, Clasa A++, H 201, Inox – verifică preț

Combina frigorifica eleganta si spatioasa de la Indesit este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de aproximativ 282 kWh. In ceea ce priveste capacitatea de depozitare, acesta include un volum net total mare de pana la 369 de litri, dintre care un volum net de 264 de litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net total de 105 litri ii revine congelatorului.Indesit XI9 T2Y X B H

Compartimentul frigiderului dispune de trei compartimente din sticla, un suport pentru oua, o cutie pentru pastrarea untului si/sau a branzeturilor, un compartiment special Flexi Use Box (cu cea mai scazuta temperatura din frigider) pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., un compariment pentru fructe si legume, patru rafturi amplasate pe usa (cu un raft special Multi Task Zone pentru sticle sau diferite alimente de dimensiuni mari), o functie de super-racire si de un sistem de dezghetare automat.

Cu toate acestea, congelatorul beneficieaza de trei compartimente spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, o tava pentru gheata si de o functie de super-congelare, avand o capacitate generoasa de congelare de maxim 10 kilograme pe zi. In plus, sertarele detasabile din partea superioara sunt de tip Freezer Drawers, ceea ce inseamna ca pot fi inlaturate pentru a crea un spatiu mult mai mare de depozitare a alimentelor voluminoas.

Comentarii

Leave a reply

Review IT