KitchenAid Artisan 5KFP0925 – robot de bucatarie cu design elegant si sistem Exact Slice!

KitchenAid Artisan 5KFP0925 este un robot de bucatarie multifunctional de 240 W din gama KitchenAid a brandului american cu acelasi nume, si anume KitchenAid, detinut de compania americana Whirlpool Corporation, ideal pentru persoanele pasionate de gatit si chiar pentru cele normale. Acesta se remarca printr-un designul elegant, sistemul special ExactSlice, o capacitate de maxim 2,1 litri a bolului principal si mai multe accesorii utile si de inalta calitate, fiind disponibil mai nou si pe eMAG.ro.

Designul clasic al robotului de bucatarie de la KitchenAid ofera un aspect elegant ce va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jurul sau, potrivindu-se in acelasi timp in orice colt sau spatiu mai mic din bucataria dumneavoastra. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa moderna de culoare rosie (Empire Red), fabricata dintr-un plastic rezistent, avand dimensiunile de 25,4 x 27,9 x 38,1 centimetri (I x L x A) si o greutate de aproximativ 3,2 kilograme.

PROMOȚIE Robot de bucatarie 2.1L – KitchenAid – verifică preț

Sistemul special ExactSlice este reprezentat printr-un design unic al lamelor din otel inoxidabil, ceea ce asigura o taiere mult mai precisa si de foarte buna calitate a tuturor ingredientelor necesare la prepararea diferitor mancaruri, fie ca sunt moi sau tari. In plus, sistemul ExactSlice mai impresioneaza printr-un sistem unic de ajustare a grosimii feliilor cu ajutorul unui maner extern, respectiv un tub de alimentare 3 in 1 extra-larg ce permite procesarea simpla si rapida a oricarui tip de ingredient.KitchenAid Artisan 5KFP0925

Robotul de bucatarie KitchenAid Artisan 5KFP0925 include un motor puternic si foarte silentios de maxim 240 W si doua trepte de viteza + functia Pluse, oferindu-va asadar posibilitatea sa va bucurati de o procesare optima a tuturor ingredientelor. Pe langa toate acestea, motorul inclus asigura o viteza minima de doar 900 de rotatii pe minut, respectiv una maxima de pana la 1750 de rotatii pe minut pentru rezultate excelente de fiecare data, gratie celor doua trepte de viteza + Pulse.

In ceea ce priveste accesoriile incluse, robotul de bucatarie de la KitchenAid dispune de un bol principal de 2,1 litri si unul secundar de 710 ml, ambele fiind fabricate din plastic ce nu contine BPA, un tub de alimentare extra-larg 3 in 1, un disc de feliere (cu grosime ajustabila), un disc de razuire reversibil (fin sau grosier), o lama pentru aluat si nu in ultimul rand de doua lame multifunctionale de tocare din otel inoxidabil: una pentru bolul principal iar cealalta pentru bolul secundar.

Comentarii

Leave a reply

Review IT