Lenovo B51-80 – laptop cu un procesor puternic Skylake si o placa video dedicata!

Cu un raport performanta-pret foarte bun din toate punctele de vedere, noul laptop Lenovo B51-80 este alegerea perfecta pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, datorita specificatiilor sale hardware performante si foarte bine echilibrate. Disponibil la un pret bun pentru dotarile sale, acesta vine cu un design elegant, ecran Full HD de 15,6 inch, componente hardware foarte bune si mai multe caracteristici multimedia de inalta calitate.

Laptopul elegant si performant de la Lenovo dispune de un display excelent de tip LCD LED, cu diagonala normala de 15,6 inch si rezolutia Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, care poate afisa imagini clare si de inalta definitie la unghiuri largi de vizibilitate, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de bune si culori vii chiar si la exterior. Cele doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 3 W si tehnologie Dolby Advanced Audio, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic.

PROMOȚIE Lenovo B51-80, Intel Core i7-6500U, Memorie 4GB – verifică preț

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i7-6500U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, acesta beneficieaza de o putere de calcul foarte mare pentru rularea rapida si cat mai fluida a tuturor aplicatiilor si programelor instalate, indiferent de tipul utilizarii. Noul procesor de la Intel, lansat pentru prima data in al treilea sfert al anului trecut, integreaza  doua nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 3,1 GHz, cu ajutorul tehnologiei Intel Turbo Boost, dar si de procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 520.Lenovo B51-80

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa de 1600 MHz, suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi, si anume navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel decent, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. In ceea ce priveste stocarea, unitate clasica HDD permite stocarea tuturor datelor dumneaovastra, beneficind de o viteza de rotatie de 5400 rmp si de o capacitate generoasa de stocare de 1 TB.

Pe langa chipsetul grafic integrat Intel HD Graphics 520 al noului procesor de la Intel, laptopul Lenovo B51-80 mai dispune si de placa video dedicata AMD Radeon R5 M330, cu o memorie de 2 GB, ceea ce asigura o performanta grafica mult mai mare in orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la gaming si chiar editare grafica la un nivel destul de bun. In plus, bateria Li-Ion de 4 celule ofera o autonomie indelungata de lucru pentru o utilizare de lunga durata, departe de priza.

Comentarii

Leave a reply

Review IT