Lenovo B71-80 – laptop elegant si performant pentru utilizarea zilnica!

Lenovo B71-80 este un nou model de laptop accesibil si performant de la compania chinezeasca Lenovo, ideal pentru productivitate si/sau divertisment, remarcandu-se in principal printr-un raport performanta-pret foarte bun din orice punct de vedere. Acesta vine cu un design elegant, ecran HD+ de 17,3 inch, componente hardware performanta si foarte bine echilibrate, precum si mai multe caracteristici multimedia de inalta calitate, toate acestea la un pret cat se poate de accesibil.

Display-ul High Definition de tip LED Backlight dispune de o diagonala mare de 17,3 inch si rezolutie HD+ de maxim 1600 x 900 pixeli, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie, la unghiuri destul de largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala foarte buna, oriunde si oricand. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet Dolby Advanced Audio v2, permit redarea unui sunet decent si puternic, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat.

PROMOȚIE Laptop Lenovo B71-80, Intel Pentium Dual-Core, Memorie 4GB, SSHD 500GB + 8GB, AMD Radeon, Free DOS – verifică preț

Dotat cu noul procesor Intel Pentium 4405U, lansat pentru prima data undeva prin al treilea trimestru al anului trecut, laptopul accesibil si performant de la Lenovo ofera o putere destul de mare de calcul pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi, atat de acasa cat si de la birou. Noul procesor Intel Pentium 4405U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de 2,1 GHz, tehnologiile principale de la Intel, precum si procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 510.Lenovo B71-80

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate standard de 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel decent, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 8 GB. Unitatea SSHD combina viteza rapida de citire/scriere a unitatii SSD cu capaciatea mare de stocare a unitatii clasice HDD, ceea ce asigura atat rularea rapida a programelor instalate cat si salvarea datelor importante, avand astfel o capacitate de stocare de 500 GB + 8 GB.

Pe partea de grafica, noul procesor de la Intel include procesorul grafic Intel HD Graphics 510, cu o memorie integrata de pana la 64 GB si o frecventa grafica de maxim 950 MHz, pentru o grafica decenta in utilizarea normala de zi cu zi, in timp ce laptopul Lenovo B71-80 beneficieaza de placa video dedicata AMD Radeon R5 M330, cu o memorie de 2 GB, pentru o performanta grafica mult mai buna in aproapre orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la multimedia si chiar gaming.

Comentarii

Leave a reply

Review IT