LG 43LH510V – televizor LED de generatie 2016, cu ecran FullHD de 43 inch si sistem audio de 10 W!

LG 43LH510V este un nou televizor LED fara functii Smart de generatie 2016, pe care il recomandam pentru urmarirea posturilor TV in format digital/HD sau pentru a-l conecta la un PC/consola de jocuri, in timp ce acesta este echipat in principal cu un aspect elegant de culoare negru, o diagonala mare de 108 centimetri, rezolutia FullHD de 1080p, un sistem audio de maxim 10 W si cateva joculete incluse pentru cei mici.

Noul televizor FullHD LED din gama 2016 de la LG se regaseste deja in oferta celor de la eMAG.ro la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale principale foarte bune cu privire la imagine si sunet, acesta fiind disponibil prin intermediul serviciului de parteneriat eMAG si include livrarea gratuita pana la usa dumneavoastra si garantia standard de 2 ani de zile (cu optiunea de a o extinde contra cost de pana la 1-2 ani).

 Imagine şi sunet

_____________________________

Diagonala ecranului de 108 centimetri (43 inch) si rezolutia FullHD de 1080p, impreuna cu tehnologia D-LED, Triple XD Engine si Picture Wizard III, va ofera o experienta vizuala excelenta, din aproape orice pozitie de vizionare. Tehnologia Picture Wizard III va permite sa ajustati cu usurinta elementele cheie ale imaginii redate, precum nuanta de culoare, precizia detaliilor si nivelurile de iluminare. In plus, sunetul este asigurat de un sistem audio 2.0 de 10 W, care poate reda un sunet captivant si destul de puternic, fara a distorsiona sunetul redat chiar si cu nivelul volumului aproape la maxim.

 Design LG 43LH510V

_____________________________

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al noului LED TV de 43 inch din seria LH510V a celor de la LG se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, integrandu-se perfect in oricare tip de decor. Acesta beneficiaza de un aspect elegant de culoare negru, o rama ingusta a ecranului televizorului si de un suport standard integrat, fiind compatibil cu suportul standard de perete VESA (optional). In plus, noul televizor LED marca LG are dimensiunile normale de 62,1 x 97,6 x 8,1 centimetri si o greutate de 8,1 kilograme, iar puterea sa de consum este de 35 W.

Caracteristici generale/speciale

_____________________________

Noul televizor LED LG 43LH510V vine cu un tuner digital incorporat (DVB-T2/C/S2), impreuna cu slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a mai fi necesar un decodor extern, indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. Pe langa toate acestea, modelul 43LH510V de la LG mai include o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau chiar la o consola de jocuri video, precum si un player media USB pentru a accesa fotografiile si/sau fisierele video/audio de pe dispozitivele USB externe.

PRET ACTUALIZAT

________________

LG 43LH510V

Game TV, 108 cm, Full HD

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Acestea fiind spuse, noul televizor LED LG 43LH510V va permite sa va bucurati de o experienta excelenta de vizualizare FullHD, pe diagonala de 108 centimetri, dar si de un sunet captivant si destul de puternic, prin intermediul sistemului audio de 10 W, toate acestea fiind completate functionalitati sale necesare. Astfel ca, noul LED TV de 43 inch din seria LH510V de la LG reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un nou televizor FullHD de dimensiuni mari, cu un ecran de inalta calitate, un sistem audio destul de ok si functionalitatile necesare ale unui televizor, la un pret foarte ok pentru un buget mediu.

 Mai multe poze cu TV-ul

_____________________________

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT