LG F12B8QD1 – masina de spalat rufe eleganta cu motor Direct Drive si clasa A+++!

LG F12B8QD1 este o noua masina de spalat rufe cu incarcare frontala de la compania sud-coreeana LG, ideala pentru persoanele ce isi doresc o spalare rapida si eficienta la un consum cat mai redus de resurse. Aceasta se remarca in principal prin motorul LG Direct Drive, viteza mare de centrifugare,  capacitate decenta de incarcare, clasa energetica A+++ si nu mai putin de 13 programe speciale de spalare, toate acestea la un pret destul de bun.

Masina de spalat rufe de la LG ofera un design modern si cat mai atractiv pentru a se potrivi perfect in orice baie, bucatarie sau chiar hol, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un tambur rezistent din otel inoxidabil, o cuva fabricata din polipropilena si un hublou transparent cu deschidere standard de la dreapta spre stanga la un unghi 180 de grade. In plus, aceasta are dimensiunile 85 x 60 x 55 centimetri si o greutate de aproximativ 62 de kilograme.

PROMOȚIE LG F12B8QD1, Incarcare frontala, Clasa A+++, Capacitate 7 kg – verifică preț

Motorul puternic LG Direct Drive de tip Inverter este atasat direct pe centrul tamburului si vine cu o garantie extinsa de pana la 10 ani, permitandu-va sa va bucurati de o stabilitate ridicata si vibratii minime, un nivel redus de zgomot, o durabilitate imbunatatita pe o perioada mai lunga de timp, durabilitate sporita si nu in ultimul rand un consum eficient de resurse.LG F12B8QD1

Caracteristicile generale ale masinii de spalat rufe cu incarcare frontala includ o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 rotatii pe minut, un display LCD de dimensiuni mai mari pentru afisarea timpului de spalare ramas, etapele programului selectat si multe altele, dar si optiunea de programare intarziata a ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, oferindu-va astfel posibilitatea de a beneficia de haine curate exact la momentul potrivit.

Masina de spalat rufe LG F12B8QD1 dispune de o capacitate suficienta de incarcare de pana la 7 kilograme si nu mai putin de 13 programe speciale de spalare, printre care Extra-clatire, Bumbac, Delicate si Sport, care asigura o curatare rapida si eficienta a tuturor rufelor dumneavoastra. Cu toate acestea, clasa de eficienta energetica A+++ inregistreaza un consum redus de energie electrica de numai 156 kWh pe an, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 10000 litri.

Comentarii

Leave a reply

Review IT