LG FH4U2VFN3 – masina de spalat incapatoare si performanta din clasa A+++ -30%, cu motor Inverter Direct Drive!

Preţ LG FH4U2VFN3

LG FH4U2VFN3 este o noua masina de spalat rufe incapatoare si foarte performanta din clasa A+++ -30%, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie normala si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta partenerilor online LG din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+++ -30%, un display digital tip LED, noul motor Inverter Direct Drive (cu tehnologia 6 Motion DD), o capacitate de pana la 9 kilograme de rufe, 14 programe de spalare, tehnologia TurboWash si functia Jet Spray, tehnologia Tag On si Smart Diagnosis, o optiune de programare intarziata si multe altele.

Review LG FH4U2VFN3

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la LG se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de un hublou transparent si de dimensiuni mari (cu diametrul de 30 de centimetri si o deschidere standard spre stanga). In plus, aceasta cantareste aproximativ 62 de kilograme si masoara 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 56 de centimetri, oferind un nivel redus de zgomot de doar 53 dB la spalare si de maxim 74 dB la centrifugare.

Noul motor unic Inverter Direct Drive (cu actionare directa) functioneaza fara curea si scripete, este extrem de silentios si ofera o eficienta energetica ridicata, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Cu ajutorul design-ului unic al celor de la LG, tehnologia 6 Motion DD (Direct Drive) poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare selectat, obtinand cele mai bune rezultate la spalare. In plus, tehnologia inteligenta Tag On va permite sa descarcati pe un smartphone programe noi de spalare, in timp ce aplicatia Smart Diagnosis va ofera rapid solutii pentru aproape oricare problema aparuta.

Masina de spalat rufe LG FH4U2VFN3 are o clasa de eficienta energetica superioara A+++ -30% si un consum redus de apa si energie cu pana la 30% decat produsele similare din clasa A+++, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 152 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 9000 litri pe an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1400 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Intensiv, Sport, etc.), precum si o capacitate mare de incarcare de pana la 9 kilograme de rufe, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate la spalare, fara a depune aproape deloc efort sau a consuma multe resurse la spalare.

Părerea noastră despre produs

Economica, incapatoare si foarte performanta, noua masina de spalat rufe LG FH4U2VFN3 asigura o spalare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a tuturor rufelor dumneavoastra, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate de fiecare data, cu un minim de efort si fara a consuma multe resurse utilizate la spalare. Acesta fiind spuse, noua masina de spalat de la LG reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste o noua masina de spalat completa echipata pentru ziua de azi, cu o clasa energetica superioara, o capacitate mare de spalare si mai multe functii/programe speciale de spalare, la un pret foarte ok de achizitionare pentru aproape orice tip de buget.

LG FH4U2VFN3

9 kg, 1400 rpm, Clasa A+++

– Părerea clienţilor –

Este silentioasa si foarte eleganta, are un consum foarte redus de energie si este echipata cu o functionalitati speciale de spalare. O recomand cu cea mai mare placere persoanelor sau familiilor care vor un produs excelent la un pret super ok de achizitionare.

Am cumparat-o pentru raportul sau foarte bun calitate/pret si inca de la prima utilizare sunt foarte multumit de achizitia facuta. Este silentioasa chiar si la centrifugare, foarte incapatoare pentru o familie numeroasa si este complet echipata pentru ziua de azi.

O masina de spalat LG excelenta si de cea mai buna calitate, dupa parerea mea, disponibila la un pret accesibil de achizitionare. Arata foarte bine la exterior, nu produce prea mult zgomot, nu consuma mula energie si spala foarte bine orice tip de material.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau foarte ok calitate/pret. Aceasta se potriveste perfect oriunde in locuinta, are o capacitate foarte buna de spalare si se bazeaza pe un nou motor cu actionare directa. Per total sunt foarte multumit de ea.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT