REVIEW: Combina frigorifica LG GBB39SWDZ – Dotată cu tehnologia No Frost, elegantă și modernă!

Combina frigorifică LG GBB39SWDZ

De un timp de aproximativ jumătate de secol, LG este cunoscut ca un producător de aparate de uz casnic de înaltă calitate, inclusiv frigidere și combine frigorifice. Astăzi, acesta este unul dintre liderii de necontestat în producția de frigidere. Toată lumea știe că aceste combine LG, oferă o calitate excelentă prin funcționalitate ridicată și design uimitor de frumos. Acesta este și motivul pentru popularitatea ridicată a acestui brand de frigidere, în rândul consumatorilor.

 

Combina frigorifica LG GBB39SWDZ, No Frost, 312 l, H 190 cm, Clasa A++, Alb

Combina frigorifică LG GBB39SWDZ este dotată cu sistem de răcire No Frost care elimină posibilitatea formării gheții pe pereții interiori ai acesteia. Clasa de eficiență energetică din care face parte este A++, oferă un consum destul de redus de energie electrică, iar consumul anual este de 242 kw. Volumul net al frigiderului este de 223 de litri, iar cel al congelatorului este de 95 de litri, având o capacitate totală de 318 litri. Acest volum impresionant al combinei frigorifice este suficient de mare pentru depozitarea unei cantități mari de alimente și recipiente.

Frigiderul este dotat la interior cu un număr de trei rafturi realizate din sticlă securizată, fiind destul de spațioase și de adânci, precum și un compartiment pentru fructe și legume, menținând calitățile nutritive ale acestora. Sistemul de dezghețare al frigiderului se face automat, doar atunci când este cazul, fără a avea nevoie de intervenția manuală. Pe ușă sunt create un număr de trei suporturi pentru a putea depozita borcanele și sticlele, precum și micile recipiente.

Congelatorul este format dintr-un număr de trei sertare, plus un sertar superior. LG GBB39SWDZ  oferă o capacitate de congelare de 8 kg de alimente în 24 de ore. Sistemul de dezghețare se face automat, la fel ca și frigiderul. Ușile sunt standard, cu deschidere pe dreapta, având mânerele încorporate. Dacă vrei să pleci în vacanță, frigiderul poate fi lăsat pe funcția ”vacanță” oferind o economie foarte redusă de energie electrică. Aceasta mai este dotată cu o funcție de congelare rapidă, Multiflow, Smart Diagnosis și sistem acustic de avertizare pentru ușă deschisă.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 223
  • Volum net congelator (l): 95
  • Volum net total (l): 3318
  • Clasa energetică: A++
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire:  No Frost
  • Funcții și opțiuni: congelare rapidă, Multiflow, Smart Diagnosis, sistem de avertizare pentru ușă deschisă.

Preț Combina frigorifica LG GBB39SWDZ

Prețul combinei frigorifice LG GBB39SWDZ are un raport preț/calitate foarte bun, deoarece este dotată cu  tehnologii care oferă performanță și consum redus de energie electrică. În prezent combina frigorifică poate fi cumpărată la reducere, la cumpărare primind și o garanție de 24 de luni. La cumpărarea online, deschiderea coletului se face în momentul livrării.

LG GBB39SWDZ

No Frost, 312 l, H 190 cm, Clasa A++

 Părerea noastră

Combina frigorifică Panasonic LG GBB39SWDZ are un design elegant, de culoare albă cu argintiu închis. Având iluminare interioară, produsele alimentare se văd foarte bine iar termostatul reglabil integrat ajută la alegerea unei temperaturi optime de refrigerare și congelare. Combina frigorifică este dotată cu tehnologii care oferă cea mai bună performanță de păstrare a alimentelor în siguranță.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT