Combina frigorifica LG GBB530PVQPB, 343 l, Clasa Clasa A++, No Frost, H 201 cm, Inox – parere personala

Stiati ca cei de la LG nu fac doar telefoane mobile?

Combina frigorifica GBB530PVQPB este un produs facut de LG, o combina care imbina tehnologia cu rafinamentul, un produs ce atrage privirile in magazinele offline din Romania, un design superb si o tehnologie care va face concurenta altor marci: Samsung, Arctic etc.

Nu am fost niciodata un fan LG, insa acum am cateva motive sa aleg aceasta marca atunci cand vine vorba de combine frigorifice, un volum mare, un design desprins din filmele SF, tehnologii noi si un pret care cu siguranta te va pune pe ganduri.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru LG GBB530PVQPB  

LG GBB530PVQPB vine cu tehnologia NO FROST, probabil daca ne-ati mai urmarit articolele stiti despre ce este vorba, iar daca acum ati ajus pentru prima oara pe site-ul nostru, va spunem ca aceasta tehnologie nu produce acel condens pe care il gasiti pe fructele/legumele din frigider, le mentine mereu proaspete si gata de mancat.

Combina frigorifica LG GBB530PVQPB, 343 l, Clasa Clasa A++, No Frost, H 201 cm, Inox

Este o combina frigorifica ce vine cu un volum net total de 343 de litri, din care 91 sunt distribuiti congelatorului, iar restul de 252 sunt distribuiti frigiderului. Are un consum anual de 224 kWh si o clasa de eficienta energetica A++, datorita acestei clase putem sa spunem ca avem si acest consum redus de energie.

Toata lumea doreste inox, ei bine, trebuie sa stiti ca acest model vine cu Inox si cu o iluminare interioara pe LED, iar de calitatea materialelor nici nu se pune la indoiala, discutam aici despre un produs de top de la producatorul LG si tind sa cred ca la acest pret este cea mai buna alegere.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Daca dorim sa congelam ceva rapid trebuie sa stim ca vine cu functia de super-congelare, de asemenea trebuie sa stim ca avem o functie care ne avertizeaza atunci cand uitam usa frigiderului deschisa, mai adaugam si faptul ca avem blocarae setarilor impotriva accesului copiilor, cateva din cele mai recente tehnologii care sunt puse pe noile combine frigorifice.

Am prezentat in urma cu ceva timp un frigider care aveam Nivelul de zgomot 48 dB, ei bine, acest model nu are decat sa ma bucure stiind faptul ca nivelul de zgomot este de doar 40 dB.

Un produs asemanator:

Specificatii rapide:
Tip aparat: Combina frigorifica
Sistem de racire frigider NO FROST: Da
Sistem de racire congelator NO FROST: Da
Volum net total (l): 343
Clasa de eficienta energetica: A++
Volum net congelator (l): 91
Volum net frigider (l): 252

LG GBB530PVQPB SPECIFICATII TEHNICE

Comentarii

Leave a reply

Review IT