Liebherr CNef 4015 – combina frigorifica moderna si spatioasa cu sistem No Frost si clasa A++!

Sistemul de racire No Frost, capacitatea generoasa de depozitare, clasa energetica A++ si functiile de super-racire/congelare sunt principalele aspecte cu ajutorul carora combina frigorifica Liebherr CNef 4015 se remarca fata de celelalte modele similare de pe piata, fiind ideala pentru cei care isi doresc un aparat frigorific de foarte buna calitate.

Designul elegant si foarte atragator al combinei frigorifice se potriveste perfect in orice bucatarie sau chiar hol, beneficiind de o carcasa moderna si rezistenta din Inox, doua usi reversibile cu maner vertical si deschidere standard de la stanga spre dreapta si o iluminare interioara de tip LED pentru compartimentul frigiderului. In plus, acesta are o greutate de aproximativ 76,5 kilograme si masoara 201 centimetri pe inaltime, 60 de centimetri latime si o adancime de 62,5 centimetri.

PROMOȚIE Combina frigorifica Liebherr CNef 4015, 356 l, Clasa A++ – verifică preț

Sistemul special de racire No Frost pentru compartimentul congelatorului ofera o congelare de foarte buna calitate, datorita circulatiei de congelare prin intermediul aerului rece si a uimiditatii ce este transportata in exterior, care impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor, beneficiind in acelasi timp de o economie deosebita din punct de vedere al consumului de energie.Liebherr CNef 4015

Combina frigorifica de la Liebherr este incadrata cu succes in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum de energie eletrica mult mai redus fata de modelele similare din clasa A sau A+, mai exact aparatul electrocasnic inregistreaza un consum energetic anual de doar 252 kWh si de numai 0,68 kWh pe zi. In ceea ce priveste capacitatea, aceasta dispune de un volum net total generos de pana la 356 de litri, fiind impartit intre cele doua comparimente ale frigiderului si congelatorului.

Comparimentul frigiderului are un volum net mare de 269 litri si include cinci rafturi din sticla, dintre care patru sunt complet ajustabile pe inaltime, un suport pentru oua, un suport metalic pentru sticle, doua comparimente separate pentru fructe si legume, sistem de dezghetare automat si nu in ultimul rand o functie de super-racire. Congelatorul are la randul sau un volum net de 87 litri si dispune de trei compartimente spatioase, o tava pentru gheata, sistem de dezghetare automat, functie de super-congelare, dar si o capacitate ridicata de congelare de pana la 11 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT