Midea HD-554FWENWH

REVIEW – Midea HD-554FWENWH

Midea HD-554FWENWH

Midea HD-554FWENWH este un aparat frigorific No Frost in stil traditional, adica cu congelatorul amplasat in partea de sus, de la producatorul chinez de aparate electrice mai putin cunoscut in Romania, Midea Group.

Acesta este bine finisat la exterior si pare a fi o achizitie buna in gama sa de pret, in special, prin interiorul sau ce este mai bine optimizat si mult mai incapator in comparatie cu frigiderele standard sau combinele frigorifice, de aceea ocupa putin mai mult spatiu in locuinta decat aparatele frigorifice obisnuite.

Modelul adus astazi la review se afla in oferta unuia dintre cele mai mari magazine online din Romania, eMAG, si are un pret de achizitionare acceptabil chiar si pentru persoanele interesate de produs care nu dispun de un buget foarte mare sau, pur si simplu, nu vor sa de-a prea mult pe un frigider.

Vom incerca in continuare sa discutam in mare despre toate caracteristicile importante ale aparatului si sa vedem daca se merita sau nu sa achizitionam frigiderul cu doua usi de la Midea, in functie de nevoile fiecaruia.

 Review Midea HD-554FWENWH

Inca de la prima vedere, am fost placut surprinsi de producatorul chinez care, pe langa faptul ca a ales sa nu lipseasca dozatorul de apa de pe un model entry-level de generatie actuala, a optat si pentru un aspect premium la exterior.

Carcasa aparatului este una simpla, si totodata moderna, care da bine in orice decor si aduce un plus de eleganta in locuinta, unde avem posibilitatea de a achizitiona produsul pe culoarea alba ori cu un finisaj complet din inox. Aceasta cantareste aproape 72 de kilograme si masoara putin peste 172 de centimetri in inaltime, 70 de centrimetri pe latime si 67 de centimetri in adancime (fara a calcula spatiul necesar pentru o ventilare optima in spatele aparatului).

Frigiderul cu doua usi Midea HD-554 produce un nivel putin cam mare de zgomot in timpul functionarii sale, unde poate ajunge pana la 43 de decibeli (dB).

Temperatura compartimentului de refrigerare si/sau de congelare se poate controla cu o simpla atingere a ecranului digital extern, situat pe usa congelatorului in centru, in timp ce usile sunt de tip reversibile si au manere verticale aparente din inox.

Tehnologia cunoscuta de racire Total No Frost raceste aparatul frigorific cu ajutorului aerului rece, in timp ce umiditatea interioara este elimina la exterior, asadar in interiorul aparatului nu se produce gheata iar alimentele sunt pastrate proaspete si nu trebuie decongelat la un interval de timp.

Modelul HD-554FWENWH de la Midea face parte din clasa de eficienta energetica A+ si, teoretic, ar trebui sa aiba un consum ok de energie la functionare, insa dupa spusele producatorului energia consumata ajunge la aproape un kilowat pe zi. Nu este un consum foarte mare daca tinem seama si de capacitatea aparatului frigorific ce trebuie sa fie racita, dar in comparatie cu alte modele de frigidere (unele chiar si la fel de incapatoare) se va simti in factura lunara la curent.

Acesta poate stoca o cantitate suficienta de alimente in ambele compartimente ale aparatului frigorific chiar si pentru o familie mai numeroasa, asta multumita celor 410 litri de capacitate totala. Cea mai mare parte din capacitatea sa totala este destinata compartimentului de refrigerare, adica 309 litri, in timp ce compartimentului de congelare ii revine restul din capacitatea de depozitare, adica 101 litri.

La interior, frigiderul include trei rafturi rezistente din sticla si numai doua suporturi amplasate pe usa (din cauza ca raftul de sus a fost inlocuit cu rezervorul dozatorului de apa) pentru a depozita cu usurinta alimentele preferate. Cele doua cutii transparente din partea de jos a frigiderului sunt dedicate pentru fructe si/sau legume.

Congelatorul este similar cu interiorul frigiderului, adica in locul cutiilor din plastic intalnite la combinele frigorifice, avem parte tot de un raft din sticla si de doua suporturi amplasate pe usa pentru a accesa usor produsele congelate. Totodata, ambele compartimente sunt iluminate la interior cu LED-uri, in timp ce accesoriile obisnuite (suportul pentru oua si tavita pentru cuburi de gheata) nu sunt incluse in pachet.

 Părerea noastră despre produs

Iata-ne ajunsi si la sfarsitul review-ului nostru de astazi, unde am discutat despre frigiderul cu doua usi Midea HD-554FWENWH, care ne-a impresionat placut prin raportul sau foarte bun dintre calitate, pret si capacitate.

Cu toate ca aparatul frigorific este putin cam zgomotos la functionare si nu foarte prietenos cu factura noastra la curent, faptul ca trebuie sa raceasca o cantitate mare de alimente poate fi raspunsul la nemultumirile noastre anterior mentionate.

Comentarii

Leave a reply

Review IT