Miele G 4263 Vi Active – masina de spalat confortabila si economica, cu 13 seturi de vase!

 Preţ Miele G 4263 Vi Active

Aducem astazi la review o masina de spalat confortabila si foarte incapatoare de la Miele, mai exact va prezentam modelul Miele G 4263 Vi Active, o masina de spalat vase incorporabila cu sistem de uscare ThermoSave, tehnologia Perfect Glass si 13 seturi complete de vase, pe care o recomandam in special persoanelor si/sau familiilor ce dispun de un buget ridicat si vor o masina extrem de confortabila in utilizarea de zi cu zi.

Incepem sa discutam in primul rand despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar masina de spalat Miele se regaseste in pe site-ul producatorului oficial, respectiv in oferta marelui magazin online eMAG, la un pret destul de ok pentru caracteristicile sale speciale la spalare, respectiv pentru un buget mediu spre ridicat, in timp ce veti beneficia de livrarea gratuita a produsului si nu in ultimul rand de garantia inclusa a producatorului.

 Review Miele G 4263 Vi Active

Pe partea de aspect, masina de spalat vase complet incorporabila Miele va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de comanda electronic (cu afisaj digital) si o usa de culoare alba (cu un maner modern si sistem de inchidere ComfortClose), care se va integra perfect in orice decor din bucataria voastra. Aceasta are dimenisunile de 80,5 x 59,8 x 57 cm si un nivel de zgomot de 46 dB, in timp ce la interior include un suport dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior (cu design Comfort pentru o incarcare usoara si in siguranta).

Tehnologia Perfect Glass monitorizeaza si ajusteaza duritatea apei, pentru a va bucura de o spalare delicata a paharelor din sticla si a vaselor sensibile, in timp ce senzorul AutoSensor ajusteaza cantitatea de apa pentru rezultate bune si un consum scazut. Tehnologia de uscare ThermoSave eficientizeaza consumul de energie prin conectarea masinii de spalat la o sursa de apa calda pentru a reduce consumul de energie cu pana la 40%. In plus, masina de spalat Miele este prevazuta cu un sistem Waterproof pentru a o utiliza in mare siguranta pentru linistea familiei dumneavoastra, fara inundatii in locuinta.

In ceea ce priveste performanta energetica, clasa energetica A+ si clasa de eficienta la spalare/uscare A asigura un consum de energie de 1,04 kWh/ciclu de spalare, respectiv de 0,58 kWh/ciclu de uscare, si un consum de apa de 13,5 litri/ciclu de spalare, in programul de spalare Eco. Masina de spalat Miele G 4263 Vi Active are o tehnologie de protejare vesela (Perfect Glass), un sistem de uscare inclus (ThermoSave), 5 programe prestabilite de spalare si o capacitate mare de 13 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum destul de redus de resurse.

Miele G 4263 Vi Active

complet integrata, 13 seturi, A+

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat vase incorporabila Miele G 4263 Vi Active este alegerea ideala pentru cei/cele care dispun de un buget mediu si isi doresc o masina de spalat bine echipata, cu un maxim de confort si o eficienta energetica buna. In plus, masina de spalat a producatorului Miele poate asigura o spalare economica si foarte confortabila a unei cantitati foarte mari de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare, fara a produce prea mult zgomot sau a consuma prea multa energie/apa la ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT