Miele G 6730 SCI EDST – masina de spalat moderna, inteligenta si foarte spatioasa, din clasa A+++!

 Preţ Miele G 6730 SCI EDST

Astazi va prezentam o masina de spalat inteligenta si foarte spatioasa a producatorului Miele, mai exact discutam despre modelul Miele G 6730 SCI EDST, o noua masina de spalat vase incorporabila din clasa A+++ cu 14 seturi de vase si 10 programe de spalare, dedicata in special pentru un cuplu tanar sau o familie numeroasa. Aceasta este disponibila in oferta celor mai cunoscute magazine online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG prin serviciul lor de parteneriat, la un pret destul de ok pentru caracteristicile sale foarte bune de spalare/uscare, avand o garantie inclusa de 24 luni.

 Review Miele G 6730 SCI EDST

Pe partea de aspect, design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase partial incorporabila Miele se va integra perfect in bucataria voastra, incorporandu-se in aproape orice tip de mobila pentru bucatarie, printr-o usa frontala de culoare alba si un panou de comanda electronica din inox (cu un afisaj digital cu optiunea de selectare limba). In plus, masina de spalat Miele are dimensiunile normale de 80,5 x 60 x 57 centimetri, o greutate de aproximativ 45 de kilograme si un nivel de zgomot de maxim 44 dB, in timp ce la interior include un suport de tacamuri, cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior.

Noua masina de spalat vase incorporabila Miele G 6730 SCI EDST are clasa energetica A+++ si clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru un consum anual de energie estimat la 211 kWh/an si un consum anual de apa estimat la 2716 de litri/an, respectiv de 9,5 litri/ciclu de spalare, in programul de spalare Eco. Aceasta dispune de un sistem de uscare incorporat, o optiune de incarcare la jumatate/pornire intarziata, 10 programe prestabilite de spalare si de o capacitate de 14 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de resurse.

Noul program de spalare al masinii de spalat Miele, QuickPowerWash, va permite sa obtineti cele mai bune rezultate de spalare si uscare a vaselor normale in aproximativ o ora, gratie tabletelor speciale ce se dizolva in numai 2-3 minute. Functia AutoOpen consta in deschiderea automata a usii masinii de spalat la un unghi de cateva grade, pentru a permite patrunderea aerului proaspat pana la vesela si chiar la obiectele din plastic. Tehnologia Perfect GlassCare va asigura ca paharele voastre vor fi spalate delicat, astfel incat sa va ofere cea mai buna ingrijire a paharelor si vaselor din sticla pentru o durabilitate lunga.

Miele G 6730 SCI EDST

semi-incorporabila

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca noua masina de spalat vase incorporabila Miele G 6730 SCI EDST este alegerea ideala pentru cei/cele ce vor o masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi, cu uscator incorporat, insa la un pret destul de ridicat. Asadar, masina de spalat Miele poate asigura o spalare si uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati mari de seturi complete de vase, pentru a putea obtine asadar cele mai bune rezultate la ciclu de spalare si uscare, fara a depune prea mult efort, a produce prea mult zgomot sau a consuma prea multe resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT