Mitsubishi Electric MSZ-HJ50VA-MUZ-HJ50VA – aparat de aer conditionat de 18000 BTU/h, cu tehnologia Smart Inverter!

Preţ Mitsubishi Electric MSZ-HJ50VA-MUZ-HJ50VA

Mitsubishi Electric MSZ-HJ50VA-MUZ-HJ50VA este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Smart Inverter de 18000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 40 – 50 de metri patrati, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret acceptabil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design compact si elegant, clasa energetica A+ la racire si incalzire, tehnologia Smart  Inverter, o capacitate generala de 18000 BTU/h, un sistem complet de filtrare a aerului, patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Econo Cool, 12h Timer, Super Silent, Auto Restart, etc.).

Review Mitsubishi Electric MSZ-HJ50VA-MUZ-HJ50VA

Design-ul modern si destul de compact al aparatului de aer conditionat din gama sistemelor de climatizare MSZ-HJ se remarca prin liniile curate si neutre, dimensiunile compacte si culoarea “alb pur” ale unitatii interioare de tip Split pe perete, integrandu-se perfect pe peretele locuintei dumneavoastra. In plus, unitatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de 29 x 79,9 x 23,2 centimetri, in timp ce unitatea exterioana are o greutate de aproximativ 36 de kilograme si dimensiunile de 55 x 80 x 28,5 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de pana la 45 dB la interior si de maxim 51 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ50VA-MUZ-HJ50VA dispune de o capacitate de racire de 17060 BTU/h (cu un consum anual de energie de 292 kWh/an), o capacitate de incalzire  de 18425 BTU/h (cu un consum anual de energie de 1267 kWh/an), dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului. Tehnologia Smart Inverter se bazeaza pe un model nou de compresor rotativ de tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care permite variatia eficienta a vitezei compresorului si, de asemenea, capacitatea de racire/incalzire a aparatului de aer conditionat, in functie de temperatura setata.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Mitsubishi Electric include functiile standard de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), precum si mai multe functii speciale (Econo Cool, Power Save, 12h Timer, Super Silent, Auto-curatare, Auto Restart si Auto-diagnoza). Mai exact, functia inteligenta de de control al temperaturii (Econo Cool) regleaza cantitatea de aer directionat catre persoanele aflate in raza orificiului de iesire a aerului, astfel ca temperatura mediului poate fi ridicata cu 2 grade Celsius fara a afecta confortul mediului ambiental sau a consuma prea multa energie.

Părerea noastră despre produs

Cu tehnologia avansata Inverter, un sistem de filtrare a aerului si o capacitate generala de 18000 BTU/h la racire/incalzire, aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ50VA-MUZ-HJ50VA este capabil sa ofere un consum redus de energie si o temperatura optima in incapere, pastrand in acelasi timp un aer proaspat si foarte curat. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Mitsubishi Electric reprezinta o solutie ideala pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si de calitate, cu un nou compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, dar care dispune si de un buget pe masura capacitatii sale.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat excelent si de calitate. Aparatul a fost asamblat in Thailanda dar compresorul a fost fabricat in Japonia. Este foarte silentios si face fata fara probleme unei suprafete de 50 metri patrati pe modulul economic.

Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si asigura o temperatura optima in incapere. Il recomand cu incredere celor ce au nevoie de un sistem de climatizare puternic pentru o suprafata de mari dimensiuni.

L-am achizitionat de curand pentru un apartament si este suficient de puternic pentru intreaga suprafata. Are un consumul redus de energie si un nivel scazut de zgomot, iar modurile economic si silentios sunt foarte utile.

Nu am nimic de reprosat. Arata bine pe perete, nu este foarte zgomotos, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine suprafata recomandata de catre producator. Per total sunt foarte multumit de el.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT