REVIEW: Sistem de navigatie Navman 5000 LM – Cu planificator de călătorie!

  Review Sistem de navigatie Navman 5000 LM

Sistemul de navigație Navman 5000 LM dispune de o serie de facilități și caracteristici deosebite. Bineînțeles, și acest dispozitiv beneficiază de serviciul de actualizare a hărților pe viață. Nu este nevoie să îți faci griji în legătură cu schimbările constante de pe șosea. De patru ori pe an harta sistemului tău de navigație Navman 5000 LM, va fi actualizată fără taxe, până la sfârșitul vieții dispozitivului. Tastarea rapidă sau căutarea unei străzi și a unei locații, este o caracteristică pe care o vei aprecia de la prima utilizare a dispozitivului.

 Preț Sistem de navigatie Navman 5000 LM

Sistemul de navigație Navman 5000 LM are un preț accesibil, iar raportul preț calitate este foarte bun. Spunem acest lucru, deoarece Navman 5000 LM este un dispozitiv eficient și foarte inteligent. Are un design plăcut, iar la cumpărare nu beneficiază de accesorii incluse în preț.

Vezi preț – Navman 5000 LM

 

 Caracteristici

Cu Navman never LM 5000 nu te vei pierde și nu vei rata nicio ieșire importantă pentru tine. Funcția Smart Routes încorporată are o bază de date noi nesfârșită.  Prin intermediul software-ului de navigație avansat, sunt colectate și analizate rute finalizate de mulți șoferi din întreaga lume. Pe baza acestor informații, el poate să ofere informații despre aceste rute, ajungând mult mai repede la destinație.

Funcția LearnMe Pro urmărește și analizează stilul tău de conducere și în funcție de acest lucru, calculează cel mai  optim traseu. Fie că urmezi mereu aceleași drumuri, Navman 5000 LM îți poate oferi direcții complet noi și interesante. Sistemul de navigație Navman 5000 LM este conceput pentru a ajuta la căutarea unui loc de parcare, iar această funcție este foarte utilă. Mai mult decât atât, îți poate arăta unde anume ai parcat mașina.

Display: Ecranul dispozitivului de navigație are o diagonală de  5 „, Navman 5000 LM oferind cu 32% mai mult decât navigația clasică pe ecran 4.3”. Acest lucru îmbunătățește cu siguranță confortul utilizării și lizibilitatea hărților din Europa, precum și a funcțiilor deținute. Asistentul Lane te va ajuta să te îndrepți pe drumul potrivit și să te pregătești pentru diverse manevre. Poate arăta ieșirea de pe autostrăzi și intersecții, în format grafic 3D.

Hardware: Sistemul de navigație Navman 5000 LM  beneficiază doar de harta Europei și de funcții suplimentare precum Near Me, Find My Car, Tunnel guidance și 3D Terrain.

Procesor: MStar cu frecvența de 800 MHz, acesta fiind unul dintre cele mai bune procesoare. 

Harti: Harta întregii Europe actualizată gratuit pe viață.

Audio-video: nu dispune de caracteristici audio-video.

Baterie: Bateria este de tip Li-ion.

Optiuni suplimentare

Card micro SD.

Comentarii

Leave a reply

Review IT