REVIEW: Sistem de navigatie Navon N675 Plus BT – Cu sistem de navigație iGO Primo!

  Review Sistem de navigatie Navon N675 Plus BT

Cu sistemul de navigație Navon N675 Plus BT te poți bucura de vizualizarea hărții de navigare pe întregul ecran. Noul dispozitiv este echipat cu un ecran de 5 inch.  Noua dimensiune a ecranului face navigarea mai ușoară și mai intuitivă decât oricând. Vei învăța repede să te bazezi pe Navon N675 Plus BT în orice loc și în orice locație, precum și de planificarea traseului până la găsirea principalelor puncte de servicii, precum și a locurilor de odihnă și de agrement dintr-o zonă necunoscută.  Dispozitivul include tehnologia Bluetooth pentru apeluri hands-free.

 Preț Sistem de navigatie Navon N675 Plus BT

Sistemul de navigație Navon N675 Plus BT are un preț accesibil, iar raportul preț calitate este destul de bun. Dispozitivul beneficiază de harta întregii Europe, are accesorii incluse în pachet, iar designul este foarte plăcut.

Vezi preț – Navon N675 Plus BT

 Caracteristici

Sistemul de navigație Navon N675 Plus BT este un GPS destul de modest, deoarece este creat cu un sistem de navigare IGO Primo, un program de navigare foarte cunoscut și apreciat de mulți conducători de autoturisme. Acest dispozitiv este destinat șoferilor de autoturisme, nefiind realizat cu un program de navigare mai complex pentru mașini cu tonaj mare. Caracteristicile sale speciale includ afișajul 2D/3D oferind cea mai bună performanță de adâncime, cel mai larg unghi de vizualizare, cele mai reduse interferențe și cel mai intens nivel de negru. 

Display: Ecranul cu diagonala de 5” este realizat cu tehnologia TFT LCD, având o rezoluție de 480 x 272 pixeli. Culorile ecranului sunt saturate, existând un număr de 65000 de culori. Are un ecran mare și interfață media. 

Hardware: Sistemul de navigație Navon N675 Plus BT are un procesor de tip Mstar MSB2521 ARM9 cu frecvența de 550 MHz. Acest procesor este ideal pentru Navon N675 Plus BT, deoarece nu consumă multă energie. Referitor la memorie, aceasta este de 4GB, cu memorie RAM de 128 MB, iar cu ajutorul slotului de memorie Micro SD se poate ajunge la o capacitate maximă de memorie de 8 GB. Dispune de 40 de canale GPS, cu chipset SiRF Atlas V. Se bazează pe sistem de operare Microsoft Windows CE 6.0.

Procesor: Sistemul de navigație Navon N675 Plus BT este dotat cu un procesor Mstar MSB2521 ARM9 ce are frecvența de 550 MHz.

Harti: La capitolul hărți, este dotat cu harta întregii Europe, incluzând Europa de Est și Europa de Vest (navigon fresh).

Audio-video: Poate reda muzică, filme, fotografii, precum și fișiere text, dispunând de funcția eBook Reader.

Baterie: Bateria este de tip Li-Ion 950 mAh, având o autonomie de până la 2,5 ore, iar alimentarea de face la o sursă de 12 v.

Optiuni suplimentare

Nu multe GPS-uri se pot bucura de eBook Reader pentru citit. 

Comentarii

Leave a reply

Review IT