NODA 42DN6 – televizor Full HD LED cu diagonala de 40 inch si tuner digital!

Recomandat atat pentru vizionarea posturilor TV sau a continutului media preferat, cat si pentru utilizarea acestuia ca a unui simplu monitor, televizorul LED NODA 42DN6 este ideal pentru cei care sunt in cautarea unui TV decent si de aproximativ 100 de centimetri sau a unui monitor accesibil si de mari dimensiuni, insa nu dispun de un buget prea mare. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator, ecran Full HD DLED de 99 de centimetri, sunet puternic si captivant, tuner digital si majoritatea porturilor necesare in ziua de azi, fiind disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret decent.

Designul simplu si modern al televizorului LED marca NODA se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie carcasei elegante de culoare neagra si a standului cromat dintr-un plastic rezistent, potrivindu-se perfect pe orice comoda TV sau intr-un mobilier pentru living si chiar intr-o biblioteca moderna. In ceea ce priveste caracteristicile sale genelare, acesta are o greutate de aproximativ 13,8 kilograme si o telecomanda usoara de utilizat, in timp ce TV-ul LED de noua generatie ofera o putere consumata de doar 40 W.

Verifică preț actualizat: Televizor LED NODA ,99cm, 42DN6, HD

Diagonala mare de 99 centimetri (40 inch) a display-ului de tip Direct LED este ideala atat pentru o camera de apartament cat si pentru o incapere de dimensiuni normale a unei case, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, la rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, pentru o experienta viuzala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa. In plus, display-ul DLED de 40 inch dispune de un contrast nativ de 1600:1, o luminozitate de 150 cd/mp, un timp de raspuns rapid de doar 9/20 ms, precum si de o frecventa de reimprospatare a ecranului de 100 Hz.NODA 42DN6

Pe langa toate acestea, ecranul Full HD de 99 centimetri mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii automat si totodata de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 180 de grade pe orizontala / verticala, ceea ce ofera imagini la fel de bune si culori naturale din orice unghi de vizionare al TV-ului LED din gama 2016. Sistemul sau audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 20 W (2 x 10 W) si tehnologia superioara de sunet Dobly Digital, care permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum mai ridicat.

Televizorul LED NODA 42DN6 este dotat cu tunerul digital (DVB-T, DVB-C) si slotul CI+, ambele fiind extrem de utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unui decodor extern. Cu toate acestea, televizorul LED marca NODA din gama 2016 mai include o functie de monitor pentru conectarea simpla si rapida a acestuia la un PC, laptop sau chiar consola de gaming, precum si un player multimedia integrat pentru redarea continutului media preferat de pe un stick sau chiar hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT