Orion 32OR17RDL – Televizor LED cu diagonala de 81 cm, rezolutie HD – gama 2017

Preț Orion 32OR17RDL

Tehnologia inovatoare OLED și designul frumos, sunt combinate în televizorul LED Orion 32OR17RDL. Interfața simplă și intuitivă, îl fac atractiv pentru iubitorii modelelor vechi, care caută să cunoască lumea modernă. Unul dintre avantajele modelului este prețul acceptabil, astfel încât achiziționarea televizorului, în acest caz să nu fie grea. Aparatul este echipat cu un suport convenabil,  neexcluzând posibilitatea montării sale pe perete. Echipat cu caracteristici superioare de imagine, televizorul Orion 32OR17RDL  deține un sistem de procesare a imaginii, prin care aceasta devine saturată, clară, precum și cât mai apropiată de cea naturală. Ecranul este reîmprospătat cu o rată de 50 Hz, rezoluția sa fiind de 1366 x 768 pixeli.

Orion 32OR17RDL

Review Orion 32OR17RDL

Televizorul Orion 32OR17RDL oferă standarde de înaltă calitate, unghiuri de vizualizare foarte bune și un sunet puternic ce asigură claritatea. Ecranul televizorului are o diagonală de 81 cm, nu este un smart TV însă deține funcția de monitor și face parte din gama 2017. Ecranul televizorului a fost realizat în rezoluția High Definition cu 1366 x 768 pixeli oferind imagini de o claritate impresionantă și cu un contrast nativ de 5000:1. Luminozitatea ecranului este de 300 cd/mp, având un timp de răspuns de 6,5 ms.

Televizorul beneficiază de unghiuri de vizualizare foarte bune de 178/178 grade și de caracteristicile superioare de imagine Zoom Modes (Aspect Ratio), Comb Filter (2D / 3D), Digital Noise Reduction, CTI/LTI, Dynamic contrast și Progressive Scan. Pentru recepție și transmisie, televizorul Orion 32OR17RDL dispune de un tuner digital DVB T/C și de antenă. Acesta mai beneficiază și de caracteristica unui player multimedia integrat. Sistemul sonor al televizorului este de tip Stereo, având 2 boxe integrate de câte 6 wați fiecare. Acest sistem sonor beneficiază de caracteristici superioare de sunet precum NICAM Stereo, Egalizator, BASS /TREMBLE, Dolby Digital, DDCO și Surround.

Conexiunea la rețea se realizează prin RF In, YPbPr, PC Audio In, Coaxial Digital out și Slot CI+, precum și prin diverși conectori, printre care 1 port HDMI. LED-ul organic sau OLED, este un dispozitiv semiconductor fabricat pe bază de compuși organici, care emit lumina atunci când curentul electric este trecut prin el. Tehnologia OLED este baza multor display-uri, așa cum este și baza acestui televizor  Orion 32OR17RDL.

Părerea noastră despre produs

Televizorul Orion 32OR17RDL cu tehnologia OLED este capabil să afișeze imagini de o claritate desăvârșită, cu un contrast nativ și dinamic performant, între alb și negru și în culori destul de vii și apropiate de cele naturale. Sistemul sonor este impresionant, dar de fapt este un progres major, având în vedere proprietățile uimitoare. Televizorul cu carcasa extrem de subțire, oferă posibilitatea de a putea fi dispus pe perete, pentru o vizualizare foarte buna. Cu unghiurile perfecte de 178/178 grade, te poți așeza confortabil în orice colț al încăperii.

– Părerea clienților –

Cu un preț incredibil de mic,  Orion 32OR17RDL vine să impresioneze cu calitatea imaginii și a sonorului performant. Designul televizorului este drăguț și cochet, având o carcasă de culoare argintie și o ramă subțire ce încadrează un ecran cu diagonala de 81 cm. Culorile display-ului sunt foarte atrăgătoare și par foarte vii. Contrastul este perfect, oferind imagini foarte clare. Luminozitatea ecranului este foarte bună având o rată de împrospătare de 300 cd/mp. Pentru mine televizorul Orion 32OR17RDL este perfect din toate punctele de vedere.

Orion 32OR17RDL este un televizor de tip LED care are funcția de monitor. Acesta beneficiază de noile tehnologii și oferă imagini perfecte, în cele mai frumoase culori. Imaginile sunt clare și au un contrast uimitor. Sonorul televizorului este și el destul de performant. Orion 32OR17RDL este un televizor cu o utilizare ușoară, având o interfață simplă. Din punctul meu de vedere acesta este un televizor care merită toată atenția.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT