ORION OSPL-9100IN – aparat de aer conditionat de 9000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru antibacterian!

Preţ ORION OSPL-9100IN

ORION OSPL-9100IN este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 9000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata confortabil si un aer ambiant proaspat, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 9000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru Hepa si filtru ionizator) si mai multe functii speciale de climatizare (Turbo Mode, Sleep Mode, Super Silent, 24h Timer si Auto Restart).

Review ORION OSPL-9100IN

Design-ul simplu dar modern al aparatului de aer conditionat marca ORION se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns al unitatii interne tip Split pe perete, fiind ideal pentru acasa sau intr-o camera de apartament si in oricare alta incapere de pana la 20 – 25 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 11 kilograme avand dimensiunile de 30 x 85 x 25 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 60 x 83 x 32 centimetri si o greutate de aproximativ 28 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 49 dB la interior si de 60 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat ORION OSPL-9100IN dispune de o capacitate de racire de 9000 BTU/h (cu o capacitate de 2,6 kW la racire) si de o capacitate de incalzire de 8530 BTU/h (cu o capacitate de 2,5 kW la incalzire), fiind suficient de puternic pentru a asigura un maxim de confort intr-o incapere de pana la 20 – 25 de metri patrati. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura dorita si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de doar -15 grade si maxima de 50 de grade Celsius.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Yamato include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un sistem de filtrare avansat impotriva particulelor de praf, alergeniilor, bacteriilor si a mirosurilor neplacute de aer, precum si mai multe functii speciale (Turbo Mode, Sleep Mode, Super Silent, 24h Timer si Auto Restart). Mai exact, sistemul de climatizare marca ORION poate functiona la o capacitate maxima in modul Turbo, intr-un interval orar presetat, pentru a atinge rapid temperatura selectata, astfel incat sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil in cel mai scurt timp.

Părerea noastră despre produs

Accesibil, modern si performant, aparatul de aer conditionat ORION OSPL-9100IN este capabil sa atinga rapid temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot, un consum redus de energie si o caliate buna a aerului, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 20 – 25 de metri patrati. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca ORION reprezinta o solutie ideala si avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare elegant si de buna calitate, cu un compresor de inalta performanta, o capacitate suficienta de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret foarte bun pentru orice tip de buget.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat modern si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret bun de achizitionare. Este silentios si foarte elegant, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat acest sistem de climatizare in mare parte pentru raportul sau pret/calitate foarte avantajos. Il utilizez aproape zilnic pe functiile potrivite pentru un maxim de confort in incapere, iar acesta functioneaza fara probleme in orice situatie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius.

Acest echipament de aer conditionat are un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere. Arata foarte bine pe perete, nu produce foarte mult zgomot, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine un apartament cu 2 camere de pana la 20 mp.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Este un sistem de climatizare complet din toate punctele de vedere, la un pret bun de achizitionare. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu mare incredere tuturor celor care vor un aparat de aer conditionat foarte bun la un pret super ok.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT