Panasonic ES-LT4N-S803 – aparat de ras premium pentru un barbierit de inalta calitate!

Creat din materiale de cea mai buna calitate, Panasonic ES-LT4N-S803 este un aparat de ras premium cu un design deosebit si o senzatie unica la atingere, perfect pentru barbatii care vor sa isi ingrijeasca barba intr-un mod elegant si la indemana oricui, datorita sistemului de lame foarte precis, senzorul special de barbierit pe piele umeda/uscata si a autonomiei indelungate a bateriei incluse.

Aparatul de ras de la Panasonic dispune de un nou mecanism de suspensie ce permite o deplasare flexibila a capului Multi-Flex 3D Head pentru o urmare perfecta a fiecarui contur facial, oferind astfel un barbierit mult mai eficient si mai fin. Motor liniar de 13.000 cpm, creat de Panasonic, asigura de fiecare data un barbierit rapid si de cea mai buna calitate.

PROMOȚIE Aparat de Ras cu Autocuratare Panasonic ES-LV95-S803 – verifică preț

Sistemul de taiere integreaza trei lame de mare precizie si extrem de ascutite, cu o tehnologia de ultima generatie, similara cu tehnicile de maiestrie japoneza de creare a sabiilor foarte ascutite, pentru o calitate extraordinara a dispozitivului de taiere. Pe langa cele trei lame interioare cu un tais in unghi ascutit de 30 de grade, aparatul de ras mai include un dispozitiv de tuns glisant pentru aranjarea amanuntita a barbii sau a mustatii dumneavoastra.Panasonic ES-LT4N-S803

Cele doua folii externe asigura o prindere si o taiere de foarte buna calitate a tuturor firelor de barba chiar si din zonele mai dificile de ras, obtinand asadar un barbierit foarte precis si neted atat pe piele umeda, cat si pe piele uscata. Senzorul de barbierire determina diferentele de desime a barbii in anumite locuri  si controleaza puterea aparatului pentru un barbierit optim in functie de cat de deasa este barba.

Aparatul de ras premium Panasonic ES-LT4N-S803 beneficieaza de o baterie Li-Ion ce ofera o autonomie generoasa de functionare de maxim 45 de minute, la o singura incarcare completa de doar o ora, pentru mai multe barbieriri confortabile si de inalta calitate. In plus, acesta include un contor LED cu 5 trepte pentru indicarea gradului de incarcare a capacitatii bateriei de tip Li-Ion, dar si de un stand special de incarcare inclus in pachet.

Comentarii

Leave a reply

Review IT