Panasonic ES-LV65-S803 – aparat de ras fara fir pentru un barbierit Umed/Uscat de inalta calitate!

Panasonic ES-LV65-S803 este un nou model de aparat de ras reincarcabil de la producatorul japonez Panasonic, ideal pentru barbatii care isi doresc un barbierit Umed/Uscat de cea mai buna calitate, indiferent de tipul de barba sau a conturului fetei. Acesta vine in principal cu un design elegant, un sistem de taiere alcatuit din 5 lame de mare precizie, motor liniar puternic de la Panasonic, senzor de ras inteligent, afisaj LCD iluminat, o baterie Li-Ion si un cap flexibil, toate aceastea la un pret foarte bun.

Motor liniar de la Panasonic a fost conceput special pentru a va bucura de o barbierire neteda, confortabila si de foarte buna calitate, datorita celor nu mai putin de 14000 de cicluri de curatare pe minut, beneficiind asadar de o putere constanta ce asigura taierea tuturor firelor de barba, chiar si a celor mai dificile de taiat. In plus, senzorul de ras inteligent detecteaza diferentele de desime a barbii in anumite locuri si controleaza puterea de taiere pentru a asigura un barbierit bland/intens.

PROMOȚIE Panasonic ES-LV65-S803, 5 lame, Cap flexibil, lama Inox – verifică preț

Aparatul de ras de la Panasonic include un cap de ras flexibil si extrem de mobil, care se poate inclina in stanga/dreapta la un unghi de aproximativ 20 de grade si totodata sus/jos la un unghi de pana la 25 de grade, pentru un contact perfect si foarte confortabil cu orice tip de barba. Capul flexibil pe mai multe directii asigura o urmarire exacta a conturului fetei pentru o barbierire optima si neteda, chiar si in zonele neuniforme ale pielii de pe gat sau maxilarul inferior.Panasonic ES-LV65-S803

Sistemul de taiere este alcatuit din lame interioare nanoslefuite, cu muchii de taiere inclinate la 30 de grade, care asigura o taiere de mare precizie a tuturor firelor de barba, chiar de la baza, pentru un barbierit eficient si foarte neted. Pe langa toate acestea, dispozitivul de taiere mai beneficieaza si de lame adaptabile si usor arcuite pe lungime, fabricate din otel inoxidabil, pentru un contact cat mai confortabil si un barbierit mult mai neted, chiar si sub barbie.

Aparatul de ras Umed/Uscat Panasonic ES-LV65-S803 dispune de trei folii cu modele distincte, printre care o folie Quick Lift ce ridica si tunde perciunii plati si o folie Finishing Foil ce prinde si tunde chiar si perciunii dificili, permitandu-va astfel sa va bucurati de un barbierit bland si foarte neted pe orice tip de piele. Cu toate acestea, aparatul de ras  fara fir mai include un afisaj LCD pentru o utilizare intuitiva si o baterie Li-Ion cu o autonomie de lucru de pana la 45 de minute la o incarcare completa de o ora.

Comentarii

Leave a reply

Review IT