Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFH4100/88, Full HD – diagonala mare si pret mic!

Luarea deciziei cu privire la televizorul care ni se potriveste cel mai bine, poate fi o adevarata provocare in conditiile in care pe piata de electronice si electrocasnice exista extrem de multe oferte.

Sa alegi dupa principiul ca pretul cel mai mare inseamna ca respectivul televizor este mai bun decat un altul cu pretul mai mic, nu este intotdeauna un parametru relevant dupa care trebuie sa va ghidati.

Daca doriti sa faceti o alegere buna, care sa va avantajeze este nevoie de timp pentru a studia mai multe oferte, pentru a face comparatii, pentru a citi comentariile clientilor care au cumparat acele televizoare si review-uri detaliate. Sa fie un HD, un Full HD sau poate chiar un Smart TV? Ce marca preferati?

verifica-pret1

Discutam in acest articol despre televizorul LED Philips 40PFH4100/88 care are o diagonala de 102 cm si care nu este un Smart TV. In ciuda acestui lucru, este o varianta foarte buna pentru care isi doresc un televizor LED frumos, cu o calitate a imagini foarte buna, produs de un brand atat de apreciat cum este Philips. Sigur, putem sa mai adaugam aici si faptul ca are un pret surprinzator de atractiv.

Rezolutia ecranului este 1920 x 1080 Full HD, iar impreuna cu tehnologiile Digital Crystal Clear si Perfect Motion Rate 100 Hz asigura o imagine foarte clara, precisa, cu detalii fine.

Sunetul televizorului40PFH4100 Philips 40PFH4100/88este asigurat de un sistem audio de 16 W (sunet clar, cu ajustare automata a volumului si control pe bass) care nu are totusi calitati exceptionale. Cu toate acestea in cazul in care va doriti si considerati necesar pentru nevoile dumneavoastra puteti oricand sa atasati un sistem audio extern mult mai performant. Apropo de conectori si de ce alte dispozitive externe mai puteti utiliza impreuna cu acest televizor de la Philips, spunem ca are o intrare USB 2.0 si doua porturi HDMI (deci puteti conecta doua dispozitive in acelasi timp).

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Nu putem omite cateva aspecte legate de designul sau, caci acest model atrage prin eleganta si stil: este negru, cu rame uimitor de subtiri si un stand dreptunghiular cu linii curbate. Cantareste putin peste 9 kg, iar fara stand masoara 918 x 531 x 77 mm si poate fi montat pe perete cu ajutorul unui suport VESA tip 200 x 200 mm. Vine insotit de o telecomanda ce va permite sa navigati usor prin meniu, sa modificati rapid setarile si sa transmiteti comenzi in cel mai scurt timp.

Alte caracteristici speciale ce merita amintite sunt faptul ca are un cronometru de deconectare automata, permite dezactivarea sonorului imaginii, are o multitudine de formate de redare (video, muzica, imagini), permite inregistrare pe USB si are un Buton Home multifunctional ce face ca utilizarea televizorului sa fie mult mai simpla.

Comentarii

Leave a reply

Review IT