Philips 50PUS7304/12

REVIEW –Philips 50PUS7304/12

Philips 50PUS7304/12

Recent, am discutat despre gama de televizoare entry-level PUS6504/12 de la Philips, astazi aducem la review modelul Philips 50PUS7304/12, un televizor premium si inteligent tot de generatie 2019 de la cunoscutul producator olandez, Philips. Acesta ne-a captat atentia, inca de la prima vedere, prin faptul ca tehnologia proprietara Ambilight este disponibila pe trei dintre laturile aparatului, in gama sa de pret, precum si din pricina aprecierilor online pozitive ale clientilor.

Asadar, modelul adus astazi la review este bine apreciat in parerile online ale celor ce au achizitionat deja aparatul, unde majoritatea declara ca sunt multimiti per total de raportul sau dintre calitate/pret si ca il recomanda cu placere. Acum, gama de televizoare PUS7304/12 de la Philips se afla deja in oferta partenerilor online Philips din Romania si este disponibila in mai multe modele cu diagonala intre 43 de inci si 65 de inci, avand ca beneficii garantia inclusa, livrarea produsului si retur gratuit in termen de 14 zile.

 Review Philips 50PUS7304/12

La exterior, gama de televizoare PUS7304/12 de la Philips abordeaza acelasi aspect modern tip minimalist, intalnit pe mai toate modelele actuale de la producatori cunoscuti, si este bine finisat la exterior cu materiale de buna calitate. Carcasa exterioara este una subtire si complet argintie, rama din aluminiu se mentine ingusta de jur imprejurul ecranului, iar suportul integrat este tot din aluminiu si ofera o stabilitate buna aparatului. Modelul adus astazi la review este compatibil, de asemenea, cu suportul de perete VESA 300×200 milimetri (neinclus in pachet) pentru a fi usor de montat pe perete, fara a ocupa un spatiu suplimentar in locuinta.

Diagonala modelului Philips 50PUS7304/12 masoara aproximativ 126 de centimetri (50 de inci) si este suficienta pentru o camera obisnuita de apartament sau un dormitor ceva mai incapator, la o distanta recomandata de vizionare intre 1,3 si 1,9 metri. Ecranul plat, iluminat din spate cu LED-uri, este compatibil cu intervalul dinamic ridicat (inclusiv cu Dolby Vision) si detine un procesor proprietar de procesare imagine Philips, astfel ca imaginea redata este mereu clara la rezolutia 4K UltraHD. In plus, tehnologia proprietara Ambilight este integrata pe trei dintre laturile din spate a aparatului, prin care experienta vizuala este una de neegalat si, totodata, confortabila pentru ochi.

Sunetul este asigurat de doua difuzoare audio tip stereo de 10W, compatibile cu Dolby Atmos si optimizate prin inteligenta artificiala, care promite un sunet aproape la fel de captivant precum experienta vizuala. Gama de televizoare PUS7304/12 de la Philips este prestabilita cu noul sistem de operare Android TV (9.0, Pie), impreuna cu tehnologia WiFi si Bluetooth, ce suporta comanda vocala prin Google Assistant sau Amazon Alexa si nu am intampinat probleme in timpul testelor noastre. Aceasta poate receptiona programele TV digitale sau HD, reda cele mai cunoscute tipuri de fisiere media de pe dispozitivele USB sau partaja continut de pe device-urile Smart, respectiv se poate utiliza ca monitor extern la un PC sau consola de jocuri.

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, suntem de parere ca modelul Philips 50PUS7304/12 este cea mai buna optiune intr-un buget limitat, la momentul la care redactam prezentarea produsului, asta daca televizorul trebuie sa includa neaparat functia exclusiva de lumina ambientala (Ambilight). Acesta are in mare parte numai parti bune, din punctul nostru de vedere, de la aspectul exterior si experienta completa de vizionare pana la platforma Smart TV si pretul de achizitionare, in timp ce ca parti mai putin bune mentionam telecomanda inclusa care cam lasa de dorit.

Comentarii

Leave a reply

Review IT