Philips BT5270/32 – masina de tuns barba cu tundere de la 0,4 mm

M-am tot saturat ca din doua in doua zile sa dau cu lama pe fata, asa ca astazi am dat comanda de o masina de tuns barba cu tundere de la 0,4 mm, modelul este Philips BT5270/32 si la prima vedere am numai cuvinte de lauda pentru acest produs.

Am reusit sa-l testez si pentru prima oara pot spune ca sunt multumit de o masina de tuns barba, daca in trecut am avut un model care imi face fata rosie, ei bine cu Philips BT5270/32 nu mai exista aceasta problema, iar acum as putea sa zic ca o perioada lunga de timp o sa renunt la big-urile clasice Gillette si la vechiul aparat de tuns barba.

   Vezi AICI preţul pentru Philips BT5270/32   
Barba mea este destul de tare si inainte sa achizitionez acest produs chiar mi-am facut griji ca nu o sa faca fata cerintelor mele, insa sunt extrem de multumit de alegerea facuta, sa nu mai zic ca eu l-am comandat la un pret special, as putea sa zic cel mai mic pret pe care l-am gasit in mediul online.

Ca si caracteristici nu ai ce sa evidentiezi la o masina de tuns barba, trebuie sa o probezi si sa vezi plusurile fata de un aparat de ras normal, iar atunci vei vedea cu siguranta avantajele achizitionarii acestui produs.

Ca si idee pentru cei care doresc pe viitor sa cumpere acest produs am sa le spun cateva avantaje ale lui Philips BT5270/32:

– este fara fir si cu un ciclu complet de incarcare va tine aproximativ 60 de minute.
– vine cu doua capate, unul normal si unul pentru precizie destinat pelciunilor si eventual pentru mustata sau contur.
– se incarca rapid, aproximativ o ora.
– ca si plus avem si pieptane pentru barba care asigura un tuns uniform
– waterproof, astfel dupa utilizare putem spala cu apa pentru o curatare mai usoare.
– tunderea efectiva se face de la 0,4 mm la 10 mm in trepte mici de 0,2 mm, astfel avem o precizie perfecta si un control desavarsit.
– design extrem de elegant, combinatia dintre albastru, negru si argintiu fac

Prea multe nu mai avem de zis, dar ca si remarca as putea spune ca il recomand tuturor barbatilor puternici. Pozele de mai jos sunt reale si sunt facute de mine.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT