REVIEW: Minisistem audio Philips MCM2300/12 – Ideal pentru apartamentul tău!

MCM2300/12 de la compania Philips, este un sistem puternic de boxe, micro-compact și elegant. Puterea sa este de 15 wați, putând să-ți ofere o nouă experiență în lumea muzicală. Boxele Bass Reflex oferă un bas profund, în ciuda corpului compact. Acesta diferă de un sistem convențional, prin faptul că este adăugat un invertor aliniat acustic la woofer. Astfel, frecvențele joase sunt optimizate. Rezultatul este un bas controlat mai profund și cu mai puține distorsiuni. Sistemul funcționează prin rezonanța masei de aer din tubul de bas, făcând să vibreze ca un woofer convențional.

 Preț Philips MCM2300/12

Calitatea audio a ministemului Philips MCM2300/12 este destul de bună. Dimensiunile sale sunt destul de compacte iar sunetul este suficient de real, având și un volum moderat. Ministemul este ideal pentru un apartament de bloc. Cu comanda digitală a sunetului clar și echilibrat, sistemul are un preț deosebit de rezonabil, rămânând plăcut surprind de calitate.

 REVIEW Philips MCM2300/12

În combinație cu difuzorul, minisistemul amplifică frecvențele joase pentru a crea o nouă dimensiune de tuning bassDigital profund. Pentru presetare, nu trebuie decât să apeși și să menții apăsat butonul de presetare. Cu posturile Radio presetate,  care pot fi salvate, poți accesa rapid postul de radio preferat, fără a trebui să reglezi manual frecvențele de fiecare dată. Pentru muzică portabilă, ai o intrare Audio-In care permite redarea directă a conținutului audio de la playere media portabile.

Pe lângă avantajul de a te bucura de muzica preferată, te poți bucura și de  calitate superioară a sunetului emis de sistemul audio. Audio-in este, de asemenea, extrem de convenabil și tot ceea ce trebuie să faci,  este să conectezi playerul MP3 portabil la sistemul audio. Playerul MP3 – CD, CD și CD-R/RWMP3 reprezintă MPEG Audio layer, care este o tehnologie de compresie revoluționară, prin care fișierele mari  de muzică, digitale, pot fi comprimate, de până la zece ori mai mici, fără a degrada radical calitatea sunetului.

MP3 a devenit formatul standard de compresie audio, utilizat pe world wide web, permițând astfel, transferul ușor și rapid a unui întreg fișier audio. USB Direct permite transferul unui dosar complet, putând să te bucuri de confort cu ușurință, dar și de distracția de a accesa mai multă muzică digitală prin USB Direct încorporat.

Folosind un sunet de control digital pentru diverse genuri muzicale, poți selecta moduri potrivite: „echilibrat“, „curat“, „Strong“, „cald“ sau „Vivid“. Grafica de aliniere tehnologică,  ajustează automat echilibrul și îmbunătățește frecvența sunetului, cu cel mai important gen muzical selectat. Poți configura echilibrul audio optim, pentru fiecare gen muzical și pentru a obține plăcerea maximă de ascultare.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 15
  • Redare format:  CD, CD-R, CD-RW, DVD, MP3, Radio FM
  • Conectivitate: USB, Audio In
  • Radio: FM, 20 de presetări
  • Caracteristici speciale: Bass Reflex Speaker System, Digital Sound Control, Alarma, Ceas, Timer Sleep
  • Număr căi boxe frontale: 2

Philips MCM2300/12

CD Player, tuner FM, USB, AUX, 15W RMS

 Parerea noastră

Philips MCM2300/12 este un model potrivit pentru cei care locuiesc la bloc și nu numai. Spun acest lucru, deoarece volumul său maxim este de capacitate medie  și se poate conecta foarte ușor prin mai multe modalități. Din punctul meu de vedere, dispozitivul oferă calitate audio, prețul  este destul de scăzut  și cred că acum este momentul sa ți-l achiziționezi. Singurul dezavantaj este faptul că volumul nu este foarte mare. Totuși, nu rata ocazia!

Comentarii

Leave a reply

Review IT