REVIEW: Microsistem audio Philips MCM2320/12 – Versatil, pentru toate genurile de muzică!

Microsistemul audio Philips MCM2320/12 cu boxe cu funcție de subwoofer și  reflecție de bas bogat, este un sistem audio compact. Acest sistem diferă de alte difuzoare convenționale, deoarece are în plus un bas suplimentar, care este aliniat acustic la subwoofer, iar sistemul emană sunetele optime de bas. Rezultatul este un sunet mai bogat cu note de bas mai puțin distorsionate. Sistemul funcționează și creează aceeași vibrație ca și un subwooferul convențional. Împreună cu sistemul caracteristic,  se extinde sensibilitatea generală a subwoofer-ului de joasă frecvență.

  Preț Philips MCM2320/12

Microsistem audio Philips MCM2320/12 este un dispozitiv de bună calitate audio. Caracteristica Digital Sound Control oferă posibilitatea de a preseta Jazz, Rock, Pop sau Clasic, putând utiliza o varietate de stiluri muzicale optimizate. Fiecare mod folosește o tehnologie de egalizare, pentru reglarea automată a balansului și amplificarea celor mai importante frecvențe în genul muzical selectat. În plus, managementul audio digital, ajută la reglarea exactă a echilibrului de sunet, pentru a se potrivi cu tipul de muzică pentru dans.

 REVIEW Philips MCM2320/12

Boxele portabile au un aspect modern, compact iar sistemul un aspect de aparat de radio modern, care este  încă destul de popular. Atât de mulți producători, oferă o gamă bogată a acestor dispozitive, actualizate cu funcționalitatea curentă. Nou de la Philips,  MCM2320/12 poate reda nu numai după CD-uri. Acesta susține, de asemenea, transferul de muzică prin Bluetooth,  USB și modulul NFC. Are o intrare audio pentru conectarea dispozitivelor portabile, și, desigur, radio FM. Acestea și alte caracteristici ale microsistemului audio Philips MCM2320/12 sunt oferite la un preț care face concurență.

Noul sistem este similar cu omologii săi moderni, fiind practic și la modă. Corpurile simetrice lucioase au o formă simplă pătrățoasă, dar foarte modernă. Pe lângă avantajul de a te bucura de designul elegant, vei rămâne încântat și de  calitate superioară a sunetului oferit de acest microsistem. Audio-in este, de asemenea, extrem de convenabil și tot ceea ce trebuie să faci,  este să conectezi playerul MP3 portabil la sistemul audio.

Playerul MP3 – CD, CD și CD-R/RWMP3, oferă o tehnologie de compresie revoluționară, prin care fișierele mari  de muzică, digitale, pot fi comprimate. USB Direct și USB Alarm permit transferul unui dosar complet, care îți oferă confort dar și de distracție.Pentru a folosi diverse genuri muzicale, poți folosi moduri potrivite de pe panoul de control. Tehnologică grafică,  ajustează automat echilibrul și îmbunătățește frecvența sunetului, pentru cel mai important gen muzical preferat. Poți configura echilibrul audio optim, pentru fiecare gen muzical și astfel poți obține plăcerea maximă de ascultare.

< Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 30
  • Redare format: CD, MP3, USB
  • Conectivitate: USB, Audio In
  • Radio: FM, 20 de presetări
  • Caracteristici speciale: CD Alarm, Radio Alarm, USB alarm, USB Direct, LED display
  • Număr căi boxe frontale: 2

Philips MCM2320/12

CD Player, tuner FM, USB, 30W RMS

 Parerea noastră

Philips MCM2320/12 este un sistem audio perfect pentru distracții dar și pentru a asculta muzica în intimitate.  Din punctul nostru de vedere, dispozitivul oferă calitate audio performantă. Prețul său  este destul de convenabil, oferind posibilitatea de a-l putea cumpăra. Fie că te pregătești pentru o petrecere care tocmai urmează, fie că-l vrei pentru a asculta muzică stând confortabil în fotoliu, Philips MCM2320/12 îți poate împlini toate dorințele de divertisment.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT