Philips Shaver S7520/41 – aparat de ras cu inele Comfort si sistem de lame Super Lift & Cut!

Fie ca alegeti barbieritul umed, cu gel sau spuma, ori un barbierit rapid dar comod, aparatul de ras Philips Shaver S7520/41 din gama Shaver Series 7000 a companiei olandeze Koninklijke Philips N.V., cunoscuta insa sub numele de Philips, este ideal pentru a va putea bucura de un barbierit umed/uscat lin si de mare precizie. Disponibil pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale, acesta a fost conceput special pentru confortul maxim al pielii dvs., fiind perfect pentru pielea sensibila.

Designul sau elegant si extrem de portabil este ideal pentru cei care isi doresc un barbierit precis si foarte confortabil, oriunde si oricand, gratie acumulatorui inclus ce ofera o autonomie de pana la 50 de minute pentru o ora de incarcare completa. La exterior, aparatul de culoare albastra si alba beneficieza de un capat de ras flexibil cu trei inele Comfort si trei lame de mare pricizie, un maner anti-alunecare, precum si de accesoriul SmartClick pentru aranjarea si/sau finisarea barbii.

PROMOȚIE PHILIPS Shaver S7520/41, Acumulator, Albastru – verifică preț

Aparatul de ras fara fir de la Philips se remarca, in principal, prin inelele sale Comfort, cu un invelis anti-frecare (cu microgranule), care creeaza o suprafeta moale, cu rezistenta scazuta, pentru o alunecare lina pe fata si totodata o reducere semnificativa a iritatiilor deranjante. In plus, capatul de ras DymanicFlex se flexeaza fara efort in 5 directii, pentru a urma fiecare curba a fetei si a gatului pentru un barbierit mai comod, in timp ce etansarea AquaTec ofera un barbierit uscat si confortabil sau umed si racoritor.Philips Shaver S7520 41

Sistemul sau de lame a fost conceput special pentru o protejare excelenta a pielei in timpul taierii extrem de aproapre a firelor lungi, scurte si chiar a celor lipite de piele. Fantele inelelor Comfort asigura pozitionarea tuturor firelor de par la unghiul ideal de taiere, pentru un barbierit umed/uscat precis si foarte sensibil. Pe langa toate acestea, actiunea Super Lift & Cut, cu lame duble, permite ridicarea firelor de par, precum si taierea comoda a acestora chiar sub nivelul pielii, pentru rezultate cu adevarat fine.

Aparatul de ras Philips Shaver S7520/41 a fost conceput de catre cei de la Philips pentru a functiona exclusiv in modul fara fir, si anume doar cu acumulatorul inclus de tip reincarcabil, pentru a putea beneficia de o maxima siguranta chiar si in mediile cu umiditate ridicata. Cu toate acestea, acumulatorul Li-Ion, cu ioni de litiu, se incarca complet intr-o ora pentru o autonomie de pana la 50 de minute, insa optiunea de incarcare rapida a acumulatorului este suficienta pentru un barbierit complet.

Comentarii

Leave a reply

Review IT