Pyramis FSK185 – combina frigorifica eleganta si incapatoare din clasa A+, cu finisaj din sticla neagra!

Preţ Pyramis FSK185

Pyramis FSK185 este o combina frigorifica moderna si destul de incapatoare din sticla neagra, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie normala si chiar ceva mai numeroasa, care a aparut recent si in oferta magazinelor online din Romania la un pret ok de achizitionare pentru dotarile sale destul de bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare neagra, clasa energetica A+, un termostat reglabil la interior, un volum net total de pana la 301 litri, un suport pentru oua si o tavita pentru cuburi de gheata, un sistem de dezghetare automat la frigider, un sistem de iluminare interioara pe LED, o capacitate de congelare de 5 kilograme/zi si altele.

Review Pyramis FSK185

Cu un design minimalist si ultra-modern din sticla neagra si metal vopsit negru, combina frigorifica de la Pyramis se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, un termostat reglabil la frigider si de doua usi reversibile din sticla neagra (cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard cu balamalele pe partea dreapta). In plus, combina frigorifica marca Pyramis are dimensiunile de 186 x 60 x 60 centimetri si o greutate de aproximativ 61 de kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel minim de zgomot de doar 40 dB si o autonomie fara curent electric de pana la 16 de ore.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 210 litri, un suport pentru oua, trei rafturi ajustabile dintr-o sticla securizata (Safety Glass), un compartiment Crisper Box pentru fructe si legume, patru suporturi amplasate pe usa, un sistem de dezghetare automat si de un sistem de iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 91 litri, o tavita pentru cuburi de gheata, trei compartimente transparente si destul de incapatoare pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp decat la frigider, un sistem de dezghetare manual si de o capacitate de congelare de pana la 5 kilograme/zi.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si destul de performanta, combina frigorifica Pyramis FSK185va permite sa va bucurati de un aspect unic din sticla neagra in completarea decorului, precum si de alimente proaspete pe o perioada lunga de timp, fiind capabila sa asigure o racire si/sau congelare destul de eficienta si de buna calitate a alimentelor recent depozitate. Astfel ca, combina frigorifica de la Pyramis reprezinta o solutie ideala pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui nou aparat frigorific complet negru si destul de incapator, cu un aspect modern din sticla neagra, o clasa buna de eficienta energetica si o capacitate mare de depozitgare, la un pret decent de achizitionare.

Pyramis FSK185

301l, Clasa A+, H 186, sticla neagra

– Părerea clienţilor –

O combina frigorifica foarte frumoasa si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibila la un pret ok de achizitionare. Este eleganta si foarte silentioasa, are o capacitate mare de depozitare pentru o familie normala si este echipata cu accesoriile strict necesare.

Am cumparat recent acest aparat frigorific si inca de la primul contact vizual am fost foarte multumit de achizitia facuta. Am cautat ceva timp dupa o combina frigorifica neagra dar in acelasi timp sa fie si destul de incapatoare, iar aceasta a indeplinit ambele cerinte.

Este o combina frigorifica eleganta si incapatoare, pe care o recomand celor care vor un aparat frigorific negru la un pret ok. Aceasta arata super bine in bucatarie, nu produce mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste bine orice tip de aliment.

Nu am nimic ce sa-i reprosez cu privire la aspectul sau din sticla neagra, insa pretul este putin cam mare. Combina frigorifica Pyramis se potriveste perfect oriunde in locuinta si este indeajuns de incapatoare pentru o familie normala. O recomand cu placere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT