Pyramis FSK196

REVIEW – Pyramis FSK196

Pyramis FSK196

Combina frigorifica Pyramis FSK196 este disponibila, pe piata locala, cu finisajul usilor din sticla crem sau neagra si face parte din gama mid-range de la producatorul de electrocasnice mai putin cunoscut in Romania, Pyramis, ce are sediul principal in Thessaloniki, Grecia. Aceasta se pare ca vine, la prima vedere, destul de bine echipata pentru a indeplinii per total mai toate cerintele actuale ale utilizatorilor, de la controlul tactil si interiorul aparatului pana la tehnologia fara gheata si alte functii utile, cu exceptia dozatorului de apa.

Inainte de a incepe sa prezentam produsul, mentionam faptul ca modelul mai sus mentionat se afla deja in oferta partenerilor online Pyramis si se poate achizitiona intr-un buget decent pentru cei interesati de produs, asta daca ne raportam la aspectul exterior si caracteristicile principale. Acum, din moment ce achizitionati aparatul frigorific, veti beneficia de asemenea de garantia inclusa de 24 luni, livrarea gratuita a produsului la locuinta, deschiderea coletului la livrare (optional) si retur gratuit in termen maxim de 14 zile calendaristice.

 Review Pyramis FSK196

Imediat ce despachetam produsul, remarcam inca de la prima vedere aspectul modern si finisajul premium din sticla, ce aduce un plus de eleganta in locuinta si se integreaza usor in orice decor. Acesta este alcatuit dintr-o carcasa complet neagra, un afisaj digital integrat pe usa frigiderului (ce suporta controlul tactil), respectiv din cele doua usi reversibile din sticla neagra (cu manere incorporate pe verticala). In plus, aceasta cantareste aproximativ 70 de kilograme si are dimensiunile normale de 185 x 60 x 65 centimetri, iar in timpul functionarii aparatul produce un zgomot de pana la 42 dB.

Acum, modelul Pyramis FSK196 se bazeaza pe tehnologia cunoscuta No Frost, impreuna cu sistemul de racire Multi Air Flow, astfel ca in congelator nu se produce deloc gheara iar la frigider aerul rece este distribuit constant si uniform pe fiecare raft. Totodata, tehnologia de racire fara gheata promite si o functionare mai eficienta a aparatului frigorific, unde inregistreaza un consum zilnic de energie de 0.84 kW/h si a fost incadrat in clasa energetica A+. In plus, modelul adus astazi la review mai beneficiaza si de functiile de racire si congelare rapida, una inteligenta ce ajusteaza temperaturile interioare pentru un consum optim de energie si de functia vacanta, care practic dezactiveaza compartimentul de refrigerare.

La interior, compartimentul frigiderului are un volum net de 223 de litri si include un suport pentru oua, trei rafturi din sticla securizata pentru un acces usor la alimente, doua sertare tip Fresh Zone (dintre care cel mare suporta controlul umiditatii) pentru fructe si legume, patru rafturi amplasate pe usa si o iluminare interioara dubla cu LED-uri. Congelatorul detine un volum net de 94 de litri si dispune doar de o tavita pentru cuburi de gheata si de trei sertare transparente pentru a depozita mai mult timp produsele congelate, in timp ce capacitatea de congelare este de 4,5 kilograme de alimente proaspete pe zi.

 Părerea noastră despre produs

Concluzia noastra despre combina frigorifica Pyramis FSK196 este una destul de buna cu privire la aspectul sau exterior si compartimentarea interioara, inclusiv  controlul tactil al panoului de comanda si functiile integrate. Asadar, daca v-ati saturat de albul aparatelor frigorifice sau de culoarea inoxului a modelelor premium, atunci puteti lua in considerare o combina frigorifica din sticla neagra sau crem (in functie si de mobila bucatarie sau decorul locunitei), fara a necesita o investitie prea mare in cazul modelului adus astazi la review.

Comentarii

Leave a reply

Review IT